20 / 05 / 2024

Libya El-Hadim Hava Üssü yabancı askerler konut

Libya El-Hadim Hava Üssü yabancı askerler konut

Yarbay Muhammed Kununu, Libya'nın doğusunda El-Merc kentinin güneyinde bulunan El-Hadim Hava Üssü'nde BAE işgali olduğunu ve burada yabancı askerler için konut inşa edildiğini dile getirdi... 

2024’te en fazla kazanç sağlayacak 3 emtia belli oldu! Hangi emtialar kazandıracak?

İsrail-Hamas çatışması ile merkez bankalarının faiz kararlarının emtia piyasaları üzerindeki etkilerini Emtia uzmanı Zafer Ergezen değerlendirdi. “Gelecek yılın ilk çeyreği zor geçecek” şeklinde konuşan Ergezen, El Nino hava olayının etkisiyle pamuk ve şekerde yaşanacak üretim açığına vurgu yaptı.

El Nino kakao üretimine darbe vurdu! Çikolata üretiminde kriz büyüyor!

Kakaonun en çok yetiştirildiği yer olan Batı Afrika’da şiddetli yağış ve El Nino’ya bağlı hava olayları nedeniyle bu yılki hasat verimsiz oldu. Bu durumun çikolata üretimini olumsuz yönde etkileyeceği belirtildi.

Un, Süt, Şeker, Ekmek ve makarna derken mutfağın olmazsa olmazına da flaş zam yolda. Hemen alıp eve koyun

El Nino hava olayları Türkiye'de mutfağın olmazsa olmazı olan ürünlerden birine zam gelmesine neden olacak. Alabilen vatandaşların şimdiden ürünü alıp evlerine koymaları tavsiye ediliyor.

Buğday fiyatları artacak! Tarım emtialarında El Nino ve Tahıl Koridoru depremi! 

Tarım emtia ürünlerinde geçen hafta yaşanan yükselişe dikkat çeken Emtia Uzmanı Haluk İzzet Mutlu, El Nino hava olayı ile Tahıl Koridoru Anlaşması’nın uzatılmama ihtimalinin fiyatları yükselteceğini belirtti. 

El Nino Tarım Üretimini Tehdit Ediyor! Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak?

El Nino, tarım ürünlerinin hasadında ve gıda fiyatlarında büyük bir tehdit oluşturuyor. Yerel hava durumu üzerindeki etkisinin Türkiye'ye de ulaşması bekleniyor. Bu durum, şimdiden tarım üretimi ve hasadında büyük tehdit oluşturuyor. İşte El Nino hakkındaki tüm detaylar…

El Nino etkisi başlıyor! Aşırı sıcaklık 2024'e kadar sürecek!

El Nino olarak adlandırılan hava olayı, 1-2 yıl boyunca gezegenin ısınmasına neden oluyor. Dünya genelinde etkisini göstermeye başlayan bu hava olayı birçok yerde iklim değişikliklerine neden oldu.

Libya El-Hadim Hava Üssü'nde yabancı askerler için konut inşa edildi!

Yarbay Muhammed Kununu, Libya'nın doğusunda El-Merc kentinin güneyinde bulunan El-Hadim Hava Üssü'nde BAE işgali olduğunu ve burada yabancı askerler için konut inşa edildiğini dile getirdi... 

Kemal Kılıçdaroğlu: TOGO'nun arsasına el konulsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklenen Kılıçdaroğlu, “Kendisini kefenle karşılayanları Libya’ya göndersin” ifadesini kullandı. Türkiye’nin Libya’da iki tarafla görüşmesi gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, TOGO kulelerine Hazine’nin el koymasını istedi...

Libya el-Muhtar okulu kapatıldı!

Libya'da örgütsel faaliyetler gösteren Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlı el-Muhtar okulunun kapatıldığı öğrenildi. Libya hükümeti, FETÖ imamı olan 4 öğretmeni de tutukladı.

Brad Pitt Türk Hava Yolları'nın reklam filminde oynayacak!

Hava taşımacılığında yakaladığı başarı kadar, marka elçisi olarak seçtiği isimler ve reklam filmleri ile de dünya genelinde adından söz ettiren Türk Hava Yolları büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor.

THY Libya'nın Bingazi şehrine seferleri iptal etti!

THY'nin internet sitesinden yapılan açıklama ile, Türk Hava Yolları (THY ), Libya'nın Bingazi şehrine seferlerin 15 Haziran 2014 tarihine kadar süre ile iptal edildiğini duyurdu.

Havaş, Avrupa'da hizmet ağına yeni havayolları ekledi!

Havaş Europe ile Almanya'nın Münih Havalimanı'nda Türk Hava Yolları ve Air Europa ile Hamburg Havalimanı'nda Alitalia ve Brussels Airlines ile Letonya'nın Riga Havalimanı'nda da UTAir Ukraine ile el sıkıştı...

Havaş, Air France ve KLM'ye yer hizmetleri vermeye başlayacak!

Havaş açıklamasına göre, Türkiye'nin yer hizmetleri şirketi Havaş, Fransa'nın ulusal havayolu şirketi Air France ve Hollanda Kraliyet Havayolları KLM ile yer hizmetleri için el sıkıştı...

Libya El-Hadim Hava Üssü yabancı askerler konut Haberi

Libya El-Hadim Hava Üssü yabancı askerler konut

Libya'nın Birleşmiş Milletler (BM) nezdindeki meşru temsilcisi Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne (UMH) bağlı silahlı birliklerin sözcüsü Yarbay Muhammed Kununu, Öfke Volkanı Operasyonu Basın Merkezi'nde yer alan açıklamasında, harita ve görsellerle ülkedeki Vatiyye, Cufra ve El-Hadim hava üslerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Libya'nın Birleşmiş Milletler (BM) nezdindeki meşru temsilcisi Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH), ülkedeki 3 hava üssünün, aralarında Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) de olduğu bazı yabancı güçlerin işgali altında olduğuna dikkat çekti. 

Yarbay Muhammed Kununu, ülkenin doğusunda El-Merc kentinin güneyinde bulunan El-Hadim Hava Üssü'nün 2016 yılından beri BAE tarafından işgal edildiğini, 4 sene sürecinde burada uçak hangarları, pist ve yabancı askerler için konut inşa edildiğini ifade etti. 

Vital Kamerhe, bir konut projesine ait finansmanı zimmetine geçirmekle suçlanıyor!