27 / 04 / 2024

El Salvador'da 200 kripto para ATM'si açılacak!

El Salvador'da 200 kripto para ATM'si açılacak!

Bitcoin'i resmi para birimi şeklinde kabul eden ilk ülke El Salvador olmuştu. Ülkede 7 Eylül'de kripto para hizmeti sunacak 200 ATM hizmete sunulacak.



Bitcoin'i resmi para birimi şeklinde kabul eden ilk ülke El Salvador olmuştu. Habertürk'te yer alan habere göre; ülkenin devlet başkanı Nayib Bukele, ülkede 7 Eylül'de kripto para hizmeti sunacak 200 ATM ile yüz yüze hizmet sağlayacak 50 kiosk'un devreye alacağına dikkat çekti. 

El Salvador da 200 kripto para ATM si açılacak!

Bukele, diğer taraftan ülkesinin Bitcoin alımına ve satımına teşvik vereceğine vurgu yaptı. Alım satım işlemlerinin ülkenin yeni Chivo App uygulaması üzerinden komisyonsuz şekilde yapılabileceğine dikkat çekti. 

Kripto paralarda rekor artış!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön