05 / 05 / 2024

El Yasmin İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


El Yasmin İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mamon Azzawi ve Yasmin Sheikh Hammoud ortaklığıyla kuruldu.



El Yasmin İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mamon Azzawi ve Yasmin Sheikh Hammoud ortaklığıyla kuruldu.

El Yasmin İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:EMLAK, GAYRİMENKUL -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. İTHALAT İHRACAT İÇ VE DIŞ TİCARET Şirket amacıyla ilgili olarak ihracat, ithalat,dış ticaret, uluslararası ticaret, imalat, fason, dahili ticaret, komisyonculuk, taahhüt işleri, iç ve dış uluslar arası mümessillik, pazarlamacılık, toptancılık, depoculuk işleri yapmak FİLO KİRALAMA, ARAÇ KİRALAMA Her türlü motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıt araçlarını, spor ve eğlence araçlarını, otomobil, otobüs, kamyon, kamyonet, tanker, TIR,minibüs, traktör, treyler, iş ve tarım makinaları ile akümülatör ve bunlara ait makine ve yedek parçalarını ve her türlü lastiklerini, otomotiv aksam ve parçalarını kiraya vermek, kiralamak, alımı ve satımı işlerini tüm boyutları ile yapmak, bunların ithalatını, ithalat mutemetliğini ve ihracatını yapmak, yine bunların servis, bakım, onarım ve pazarlamasını yapmak. TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI - Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. - Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. YURT İÇİ-YURT DIŞI NAKLİYAT KARGO - Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak.


Geri Dön