06 / 05 / 2024

Elazığ Belediyesi 16 gayrimenkul satıyor!

Elazığ Belediyesi 16 gayrimenkul satıyor!

Elazığ Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek.



5.7- Geçici teminat (tahmini muhammen bedelin yüzde 3’ ü oranında) bedeli ihale saatinden önce yatırıldığına dair makbuzu veya teminat mektubu, Devlet Tahvili, Hazine kefaletine haiz tahviller kabul edilir.
5.8- İsteklilerin ortak girişim olması halinde, noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi ile ortaklarca imzalanan Ortaklık Sözleşmesi vermesi,
Listenin 16. Sırasında  ki arsa ihalesine iştirak edecek istekliler 5.madde belirtilen belgelerle birlikte  Usulüne uygun teklif mektubunu içeren iç zarfıda, dış zarf içerisinde sunucaklardır.
Satışı yapılacak arsalarda 18.01.2017 tarih ve 6770 sayılı Kanunun 8.maddesi gereğince; KDV alınmayacaktır
İhale ve satıştan doğan bütün vergi,resmi harç,tapu harçları ,alım satım giderleri vb.  ödenmesi gereken tüm giderler ihale edilene aittir.
Satış şartnamesinde belirtilen ve satışa çıkartılan Arsaların dosyasındaki bilgileri ve tapudaki takyidatları  ihale edilen kişi  veya kişiler tarafından  aynen kabul edilmiş sayılır.
Encümen gerekçesini karar içeriğinde belirtmek sureti ile ihaleyi yapıp yapmamakta  serbesttir.
İstekliler istenilen belgeleri ve tekliflerini ihale günü ihale saatine kadar İhale Komisyon (Encümen) Başkanlığı’na verilecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine İhale Komisyon (Encümen) Başkanlığı'nın adresi ve hangi işe ait olduğu, isteklinin adı soyadı veya ticari unvanı ile açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olması şarttır. Postada vuku bulacak gecikmeler kabul edilemez. Komisyon başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz
İşbu İhale ilanı bilgi mahiyetinde olup, satışta idari şartname hükümleri geçerlidir.
 


Geri Dön