Konut

Electro World'de ayda 19.90 TL taksitle klima!

Tüketicisinin karşısına cazip fırsatlar ve sürprizlerle çıkan Electro World, Cartel ECO 9000 BTU klimada benzersiz bir kampanya başlattı

Kampanya kapsamında Cartel ECO 9000 BTU klima peşin fiyatına 5 taksit ile sadece 369 TL fiyat ile satışa sunuldu. En  uygun serinleme fırsatı için diğer bir seçenek 19,90 TL'den başlayan ödemelerle 24 ay vade imkanı. B sınıfı klimalar kapsamında en ucuz fiyatla satışa sunulan klima kampanyası 8 Temmuz 2009 tarihine kadar devam edecek.

Üstün bio filtre özelliği ile havadaki çok küçük toz parçalarını tutarak bakteri, mantar ve mikropları etkisiz hale getiren Cartel ECO 9000 BTU markalı klimalarda düşük ses seviyesi, nem alma ve hızlı soğutma özellikleri, elektrik kesintilerinde tekrar çalışma özelliği, kendi kendine arıza teşhisi, koruma fonksiyonu ve uyku modunda sıcaklık ayar seçeneği bulunuyor. Cartel Klima'lar Electro World'ün tüm mağazalarından satın alınabilinecek. Satın alınan klimalar için montaj hizmeti de sunuluyor.

Electro World'ün son zamanlarda en çok dikkat çeken müşterisi Eko da "Daha ucuza ancak üfleyerek serinlersin" mesajı ile diğer tüketicileri mağazalara çağırıyor.  Electro World, tüm markalarda A'dan D'ye kadar her sınıftaki klimalarla yaz sıcaklarını hissettirmeyecek.