Ekonomi

Elektrik faturaları için son dakika müjdesi! Başvuran 200 liralık destek alacak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturalarıyla ilgili olarak beklenen destek müjdesi geldi. İşte konuyla ilgili tüm merak edilen detaylar...Geçim sıkıntısı çeken hanelere fatura desteği verilecek

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturalarıyla ilgili beklenen müjde geldi. Geçim sıkıntısı çeken hanelere fatura desteği verilecek. Peki elektrik fatura desteği nasıl alınır? Elektrik fatura desteği almak için hangi şartlar gerekir? Fatura desteğini herkes alabilir mi? Merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. 

Elektrik fatura desteği nasıl alınır? Elektrik fatura desteği almak için hangi şartlar gerekir? Fatura desteğini herkes alabilir mi? sorularının yanıtlarından önce fatura desteği ile ilgili bazı detaylara değinelim.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturası desteği ile ilgili detaylar netleşti. Faturalar için destek başvurular PTT'ye yapılabiliyor. Yapılan başvurularla ilgili destek ödemeleri hane halkına göre değişiklik gösteriyor.

Peki elektrik fatura desteği nasıl alınır? Elektrik fatura desteği almak için hangi şartlar gerekir? Fatura desteğini herkes alabilir mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Elektrik fatura desteğinden kimler yararlanabilir?

Şartlı eğitim – şartlı sağlık yardım programı
Öksüz/yetim ve asker çocuğu yardım programı
Eşi vefat etmiş kadınlara yönelik düzenli nakit yardım programı
Çoklu doğum yardım programı ve kronik hastalık yardım programına dahil olanlar ile;
Engelli aylığı
Muhtaç asker ailelerine yönelik düzenli nakit yardım programı
Yaşlı aylığı
Engelli yakını aylığı alanlar ve 65 yaş üstü muhtaç kişiler olmak üzere birçok kişi söz konusu elektrik desteği yardımından yararlanabiliyor. 

Altında son dakika! Gelecek haftadan itibaren...

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto paraların devi değerlenecek mi?