Ekonomi

Elektrik ve doğal gaza dev zam! Bugünden itibaren geçerli olacak! Elektrik ve doğal gaza ne kadar zam geldi?

Dün EPDK ve BOTAŞ’tan yapılan açıklamalar ile birlikte eylül ayı itibarıyla geçerli olmak üzere elektriğe ve doğal gaza zam yapıldığı bildirildi. İşte detaylar…Elektrikteki gerçekleşen zamlar Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğalgazdaki zamlar da Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) aracılığı ile yapılan açıklamalar ile bildirildi

Doğalgaz ve elektrik fiyatlarında zamma gidildi. Elektrikteki gerçekleşen zamlar Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğalgazdaki zamlar da Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) aracılığı ile yapılan açıklamalar ile bildirildi. Yeni tarifeler ise 1 Eylül gününden (bugün) itibaren geçerli olacak.

BOTAŞ'tan yapılan açıklama ile birlikte elektrik üretimi için kullanılan doğal gazın satış fiyatına % 49, 5 sanayide kullanılan doğal gazın ise satış fiyatına % 50, 8 ve konutlarda kullanılan doğal gazın satış fiyatına % 20, 4 zam gerçekleşti.

Doğalgazın ardından bir zam da elektrik de yaşandı. Konutlarda kullanılan elektriğe ise eylül ayı itibarı % 20 zam yapıldığı bildirildi.

Artık araba almak daha kolay hale geliyor! Bu haber okunmadan araba alınmaz

Dünyanın en zenginleri açıklandı! Bu yıl bir ilk yaşandı! İşte tam liste

İkinci el alışverişinde büyük dolandırıcılık! Online alışverişte bu hileye dikkat edin!