02 / 05 / 2024

Elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Enerji Bakanı resmen açıkladı!

Elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Enerji Bakanı resmen açıkladı!

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz ve elektrik fiyatlarında nisan ve mayıs ayında zam gelip gelmeyeceğini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? İşte Bakan Bayraktar'ın konu ile ilgili açıklamalar...



Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı son dakika  açıklamasında son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz ve elektrik fiyatları ile ilgili açıklamalar yaptı.  

Peki elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Elektrik ve doğalgaza Mayıs ayında zam gelecek mi? İşte Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar'ın konu ile ilgili olarak yaptığı o son dakika açıklamaları...

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar canlı yayında yaptığı açıklamada doğalgaz ve elektrik fiyatlarında nisan ve mayıs ayında zam beklentisi görünmediğini, gelişmelere göre değerlendireceklerini dile getirdi.

Elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Enerji Bakanı resmen açıkladı!

ÜCRETSİZ DOĞALGAZ 1 MAYIS'TA SONA ERİYOR

Yaklaşık olarak 20 milyon haneyi oldukça yakından ilgilendiren doğalgaz faturaları için Mayıs 2024 uyarısı geldi. 1 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla ücretsiz doğalgaz uygulaması sona erecek. İşte konu ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz Nisan ayında açıkladığı 25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması, 1 Mayıs 2024 tarihinde resmen sona erecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre toplamda 19,7 milyon haneye bu ay son defa 150 TL'ye denk gelen 25 metreküp doğalgaz ücretsiz şekilde verilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz’de keşfedilen 710 milyar metreküplük doğalgazın Filyos Doğalgaz İşleme Tesisinde karaya çıkarılması töreninde verdiği müjdede konut abonelerinden 1 ay boyunca doğalgaz ücreti alınmayacağı ve her ay 25 metreküplük kullanımın da 1 sene boyunca ücretsiz olacağını duyurmuştu.

25 METREKÜP DOĞALGAZ ÜCRETSİZ KULLANILDI

Daha sonra yayımlanan kararname ile konutların dışında ayrıca ibadethane ve cemevi abonelerinin de bu müjdeden yararlanması sağlanmıştı. 

Bu kapsamda toplamda 19,7 milyon abone Nisan 2023’te doğalgaz faturası ödemezken, o tarihten bu yana da her ay 25 metreküp doğalgazı ücretsiz şekilde kullandı.

 

Ev sahiplerine son fırsat! Cezayla karşılaşmayın: Kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması 5 soruda tüm detaylarıyla...

Milli Emlak'tan son dakika taksitle arsa satışı! İki ildeki imarlı 5 arsa satışa çıktı! 

Nissan Qashqai'ye 200 bin TL'lik Nisan 2024 indirimi geldi! Dacia Duster'dan bile daha ucuza Qashqai fırsatı!


Geri Dön