28 / 04 / 2024

Elektrikli scooter fiyatları kaç lira? En iyi e-scooter ne kadar oldu? Eco Rider-MX Plus'ın 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Elektrikli scooter fiyatları kaç lira? En iyi e-scooter ne kadar oldu? Eco Rider-MX Plus'ın 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin en çok üretim yapan motosiklet firmalarından olan Kuba’nın elektrikli e-scooterı Kuba Eco Rider-MX Plus’ın eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Kuba Eco Rider-MX Plus’ın 10 Eylül 2022 fiyat listesi…



Elektrikli scooter fiyatları kaç lira? En iyi e-scooter ne kadar oldu? Eco Rider-MX Plus ın 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Son dönemlerin en çok tercih edilen ulaşım aracı elektrikli scooter modellerine ilgi artıyor. Yeni bir elektrikli scooter almak isteyenlerin ise çok çeşitlilik karşısında kafası karışmış durumda. Müşteriler; En ucuz scooter kaç lira?, Hangisini tercih etmeliyim?, Satın alırken nelere dikkat etmeliyim? gibi sorulara cevap arıyor.

Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi’nde 2004 yılından bu yana üretim yapan Kuba motosikletin en çok tercih edilen modellerinden olan Kuba Eco Rider-MX Plus’ın ise fiyatı ve sahip olduğu modern çizgileriyle muadillerinin bir adım önüne geçiyor.

Şıklığın sadelikle buluştuğu Kuba Eco Rider-MX Plus, tüm detayları takip edebileceğiniz gösterge paneli, şık ön far dizaynı, kompakt tasarımı, çift kişilik selesi ve bagaj alanlarıyla sürüş keyfinizi arttıyor.

Üstün performans sunan Kuba Eco Rider-MX Plus, piyasadaki en lüks e-scooter iddiasıyla satışa sunuluyor. Uygun fiyatlı elektrikli scooter Kuba Eco Rider-MX Plus tek şarj ile yaklaşık 45 kilometre yol gidebiliyor.

Peki Kuba Eco Rider-MX Plus’ın teknik özellikleri neler? İşte, Kuba Eco Rider-MX Plus’ın teknik özellikleri ve fiyat listesi…


Geri Dön