Yeni Projeler

Elie Saab Bosphorus lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Saab’ın tasarımına imza attığı Tor Holding ve Senar İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen İstanbul’un yeni seçkin yaşam projelerinden biri olan lüks gayrimenkul girişimi Elie Saab Bosphorus'un lansmanı yapıldı.

Modanın geleneksel sınırlarını aşması gerektiğine olan inancıyla sınırları zorlayan Elie Saab’ın tasarımına imza attığı Tor Holding ve Senar İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen prestij konut projesi Elie Saab Bosphorus, 2 Mayıs gecesi The Peninsula Hotel’de düzenlenen lansman töreninde tanıtıldı.

2 Mayıs Perşembe günü düzenlenen etkinlikte, Türkiye ve dünya çapından 500’den fazla davetliyi ağırladı; iş dünyasından saygın isimler, uluslararası fon yöneticileri, basın mensupları, sanat camiasından kişiler, siyasi figürler ve seçkin yatırımcılar bu muhteşem gecede buluştu.

92 ÖZEL KONUTTAN OLUŞUYOR!

Boğaz kıyısında yer alan proje, lüks villa konseptine sahip 92 özel konuttan oluşarak seçkin bir yaşam tarzını temsil ediyor. Bu daireler, modern mimariyi estetik konfor ile mükemmel bir şekilde birleştirerek, yaşayanlara panoramik Boğaz manzarası sunarak sadece bir konut değil bir yaşam tarzı sunuyor. 

BOĞAZ'A LÜKS KONUT!

İstanbul Boğazı’nın en eski ve elit semtlerinden Kandilli’nin sırtlarında konumlanan proje, Elie Saab’ın sembolik tasarım estetiğiyle lüks yaşamı yeniden tanımlıyor. Standardı yüksek sosyal olanaklarla öne çıkan prestij proje ev sahiplerine, işlevsel ve lüks bir yaşam tarzı deneyimi vaat ediyor. Eşsiz Boğaz manzarasıyla yatırım değerini koruyan 300 metrekare başlangıç alanına sahip 92 birimden oluşan geniş daireler, Elie Saab’ın Türkiye’deki ilk imza tasarım projesinde yeni sahiplerini bekliyor.

BİR KONUT PROJESİ OLMANIN DA ÖTESİNDE! 

Senar ailesi olarak 30 yılı aşkın süredir sanayicilik ve lüks konut üretimi yaptıklarını söyleyen Gönenç, “İstanbul Boğaz hattında yaptığımız diğer projemizden sonra bugün kadimşehrimize yeni bir projeyle imza atmanın heyecanını yaşıyoruz. Elie Saab Bosphorusprojesiyle, İstanbul'un muhteşem Boğaz manzarasının altında, mimari ve estetikle buluşuyoruz.

Bu projenin kalbinde, dünyanın en önde gelen moda markalarından biri olan Elie Saab ile yaptığımız işbirliği yer alıyor. Bu işbirliği lüksü ve zarafeti en üst seviyedesunmayı hedefleyen bir vizyonun ürünüdür.Elie Saab Bosphorus projesinin, sadece bir konut projesi değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı ve anlamı temsil ettiğine inanıyorum.” dedi.

Gönenç konuşmasını, “Tor Holding'in değerli desteğiyle, projemizin hem Türkiye hem de küresel ölçekte başarılı olacağına olan inancımız tamdır. Onların bize sağladığı destekle, Elie Saab Bosphorus'un un sadece bir konut projesi olmanın ötesine geçeceğine inanıyoruz.” sözleriyle tamamladı.

Elie Saab Bosphorus’un, uluslararası arenada Türkiye’nin prestijini artıracak bir proje olduğunu ifade eden Tor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Torun, Senar İnşaat ile yaptıkları işbirliği projesi Elie Saab Bosphorus’un Türkiye’nin en önemli lüks konut projesi olduğunu belirtti.

TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ LÜKS KONUT PROJESİ 

Torun, “Tor Holding olarak, global vizyonumuz ve işbirliklerimizle dünya çapında pek çok projeye imza attık. Türkiye’nin en önemli lüks konut projesi Elie Saab Bosphorus, İstanbul’un tarihi dokusuna modern bir dokunuş katarken, bölgenin doğal güzelliğini ve kültürel mirasını ön plana çıkarıyor. Elie Saab’ın dünya çapında bilinen tasarım anlayışı, projemize zarif detaylar ve sofistike bir atmosfer katıyor.” diyerek sözlerini noktaladı.

Çok yönlü bir tasarımcı olan Elie Saab, moda alanındaki tasarımlarıyla adını dünyaya duyurdu. Modanın geleneksel kalıplardan sıyrılarak yeni formlar kazanması gerektiğini savunan Saab, modanın ötesine geçerek tasarım alanlarını iç mimarlık ve inşaat sektörlerine doğru genişletti.

İç mimarideki ustalığını tasarladığı, imza tarzı ve detaylara olan dikkatini yansıtan lüks yaşam alanlarıyla gösterdi. Bu genişleme Saab’ın modanın ruhunu hayatın tüm alanlarına uyumlu biçimde entegre edilebileceği inancını ortaya koymakla kalmıyor, aynı zamanda çok yönlü yetenekleri sayesinde sanatçı kimliğini vurguluyor.

Dünyaya güzellik ve zarafet katma amacıyla farklı alanlarda faaliyet gösteren Elie Saab markası, modayla yetinmeyen tasarımcı Elie Saab’ın nefes kesen elbiselerinden lüks iç mekân tasarımlarına, otellerden prestijli konut projelerine kadar pekçok alanda başarılı işlere imza atıyor.

Elie Saab’ın vizyonu, haute couture sınırlarını aşarak yüksek estetik standartlarda yaşamayı mümkün kılan zarif ve uyumlu bir dünya yaratmayı hedefliyor. Benzersiz yaratıcılık ve detaylara verilen önem, Saab’ın başarısının temelini oluşturuyor. Geçici trendler yerine zamansızlık ve aidiyet kavramlarını benimseyen Saab, modadan mimariye tüm tasarımlarında bu anlayışla hareket ediyor.

WEB: https://eliesaabbosphorus.com

TEL:(0212) 708 50 36