Kent Haberleri

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Bakmayan pişman olur

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar '' elimizdeki altınları bozduralım mı? '' sorusunun yanıtını merak ederken net cevap şimdi geldi... Bu düşüş karşısında endişelenen yatırımcılar altın fiyatlarının ne zamana kadar düşeceğini merak edip araştısmaya başladı

Altın fiyatları son zamanlarda düşmeye başladı. Bu düşüş karşısında endişelenen yatırımcılar altın fiyatlarının ne zamana kadar düşeceğini merak edip araştısmaya başladı. Elinde altını olanlar altınlarımızı bozduralım mı, yoksa altın alalım mı? sorusu arasında kalırken net cevap Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten geldi.

Gram altın geçtiğimiz haftalarda 1,038 TL seviyesine kadar yükselirken son zamanlarda  düşüşe geçti. Gram altın  978 TL seviyesine kadar düştü ve yatırımcılar endişelenmeye başladı. Altın fiyatlarına sert düşüşler yaşanırken yatırımcılar altın alalım mı bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırırken, net cevap Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten geldi.  İşte o altın yorumu...

ALTIN BOZDURALIM MI?

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştıran yatırımcılar için net yanıtı İslam Memiş şimdi açıkladı. Altın fiyatları son zamanlarda sert düşüşe geçti. Bu düşüş yatırımcılar açısından alım fırsatı oluşturduğuna dikkat çeken memiş ''son fırsatlar'' diyerek yatırımcıları uyardı.

 

FED'in faiz kararı ve sonrasında yaşana kritik gelişmelerden sonra altın fiyatları için de kritik gelişmeler yaşandı. Konu hakkında altın yorumu yapan islam Memiş; ''Dün yeni rallileri bekleyen piyasalar bugün yeni dipleri konuşur oldu. Son bir kez borsa, emtia ve kripto paraların baskılanacağını görebiliriz.'' dedi. ve Çarşamba günü açıklanan FED faiz kararı sonrasında altın fiyatları üzerinde baskılanma devam ediyor.

Öte yandan İslam Memiş, ekim ayının altın için son alım fırsatı olabileceğine dikkat çekerek yatırımcıları altın alma konusunda uyardı.  Bu konuda ise şöyle bir altın yorumu yaptı: ''Ekim ayında merkez bankaları sahadan çekilir ve piyasa kendi hikalyelerini yazar ve fiyatlar'' dedi.

 

 ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Ons altın şu dakikalarda 1646 dolar gram altın alış fiyatı 989,33 TL, satış fiyatı ise 1003 TL'den işlem görüyor. Çeyrek altın aynı dakikalarda alış fiyatı 1621 TL, satış fiyatı ise 1645 TL seviyesinde işlem görüyor.

Altın ve dolar 2 gün sonra bu kadar olacak! Kritik haberler peş peşe geldi

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın bugün ne kadar? 19 Eylül 2022 altın fiyatları