Kent Haberleri

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası açıkladı 

Euro/TL kuru yeni işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Fed'in faiz kararından sonra şahinleşirken euro dolara yenik düştü. Peki elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası açıkladı  Yurt içi ve yurt dışı piyasalarda euro kuru milyınlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri piyasaların gündeminde yer alıyor. Yurt içi ve yurt dışı piyasalarda euro kuru milyınlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Fed'in faiz kararının açıklamasının ardından dolar güç kazanırken euro dolara yenik düştü. 


Peki euro neden düşüyor? Elimizdeki euroları bozduralım mı? Euro düşmeye devam edecek mi? sorularının cevapları yatırımcılar tarafından merak ediliyor.  

AVRUPA MERKEZ BANKASI AÇIKLADI

Dün açıklamalarda bulunan Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, enflasyon görünümüne yönelik  risklerin enerji tedarikinde kesintiler olma ihtimali nedeniyle yukarı yönlü olduğunu belirterek, gelecekteki politika kararlarının verilere bağlı olacağını aktardı.

EURO DOLARA YENİK DÜŞTÜ

Geçtiğimiz hafta açıklanan Fed'in fazi kararı sonrasından dolar yükselmeye başladı. Ertesi gün açıklanan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası kararından sonra dolar hırçınlaştı ve freni patlamış kamyoon gibi hızını artırdı ve rekor seviyelere imza attı.

Fed'in faiz kararından sonra 18,38 TL seviyelerine yükselen dolar kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası kararından sonra 18,42 TL seviyesine yükseldi. Bugün ise tarihibir rekora daha imza atan dolar kuru 18,53 TL seviyesi görüldü. 

 Piyasalar hareketlenirken euro kuru her geçen gün dolar karşısında değer kaybetmeye devam ediyor. Euro dolar paritesi bugün 0,975 seviyesinde değerleniyor. Euro resmen dolara yenik düştü.

DOLAR ENDEKSİ 20 YILIN ZİRVESİNDE

Dolar kuru 20 yıl aradan sonra tarihi rekorunu kırdı. Dolar endeksi 112 seviyesinden 114 seviyesine kada yükseldi.  Euro ve sterline karşı büyük değer kaznaçları sağladı.

EURO KURUNDA SON DAKİKA

Yatırımcılar ve euro almayı düşünenler bugün euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Euro bugün ne kadar oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Euro kuru bugün, alış fiyatı 17,87 TL, satışl fiyatı ise 17,95 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euro/TL kaç lira? Euro/TL bugün ne kadar? Son dakika euro kuru

Son dakika euro dipte! Bir kenarda 1 eurosu bile olanlar sizi ilgilendiriyor