21 / 05 / 2024

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Euro nereye koşuyor? 5 gün sonra euro böyle olacak hemen bakın

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Euro nereye koşuyor? 5 gün sonra euro böyle olacak hemen bakın

Döviz piyasasında iki başrol oyuncusu olan dolar ve euro kurunun ne olacağı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Euro kurunun yönü için 5 gün sonrası işaret edildi. Peki euroları bozduralım mı, alalım mı? Euro nereye koşuyor. Son dakika euro gelişmesi...



EURO NEREYE KOŞUYOR?

Döviz cephesinde iki tane başrol oyuncusu olduğunu söyleyen Uzman isim Eral Karayazıcı bunlar arasındaki mücadeleyi ele alırken euro paritesinin nereye koştuğunu değerlendirdi. ''2008 yılının başında 1,60'a yaklamıştı euro dolar paritesi, euro dolara karşı oldukça kuvvetliydi.

Sonra düşüş trrendi başladı. 2014 yılının son aylarında 1,38 olan parite hızlı bir şekilde düştü ve 1,05 e kadar düştü. euro bolluğu yaşanmıştı. Arkadan 2 yıl yatay hareket eden parite 2 yıl aradan sonra harekete geçti 1,20 e yükseldi.

 Avrupa Merkez Bankası toplantısı yapılacak. Bu toplantı sonrasında euro kurunun ne olacağı belli olacak.'' diyen Karayazıcı euro kurunun dolar karşısındaki yükselişlerinin geçmişteki rakamlarına değinerek 5 gün sonra euro kurunda hareketlenmelerin olabileceğini aktardı.

Geçtiğimiz ay euro dolar paritesi 0,95 seviyesine kadar geriledi. 20 yıl aradan sonra ilk kez bu kadar gerileyen euro dolar paritesi dün 0,97, bugün ise 0,98 seviyesinde değerleniyor. Euro kuru bugün dolara karşı güç kazanırken güne yükselişle başladı.

Peki bugün euro/TL ne kadar? Euro/TL kaç lira? Euro kaç TL oldu? İşte 22 Ekim 2022 euro/TL kuru..

 Elimizdeki euroları bozduralım mı? Euro nereye koşuyor? 5 gün sonra euro böyle olacak hemen bakın

EURO/ TL BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA OLDU? EURO/TL KAÇ TL? İŞTE 22 EKİM 2022 EURO/TL KURU

Euro dolar paritesi 22 Ekim 2022 Cumartesi günü 0,9864 seviyesinde işlem görüyor. Euro/TL alış fiyatı bugün 18,38 TL, satış fiyatı ise 18,47 TL seviyesinden işlem görüyor.

Euro bölgesinde kamu borcunun GSYH'ye oranı yüzde 94,2'ye erişti!

Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç TL? Son dakika euro kuru

Euro alalım mı, bozduralım mı? Net yanıt şimdi geldi! Uzman isim açıkladı! Son dakika euro kuru

Geri Dön