10 / 05 / 2024

Elinde bu hisselerden olanlar dikkat! İşte bu hafta en çok zarar ettiren BIST100 hisseleri!

Elinde bu hisselerden olanlar dikkat! İşte bu hafta en çok zarar ettiren BIST100 hisseleri!

Yatırımcılar dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul ile ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta en çok zarar ettiren BIST100 hisselerini paylaştı. İşte Tardu Barlas'ın o paylaşımı ve söz konusu paylaşıma gelen yorumlar...



Yatırımcılar hangi yatırım araçlarını tercih etmeleri ile ilgili araştırmalar yaparken söz konusu yatırım araçlarının haftalık performansı da belli oldu.

Paylaşılan rakamlara göre Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 2,29 değer kazandı. Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altının gram fiyatı yüzde 2,64 değer kaybederken, dolar/TL yüzde 0,43, euro/TL yüzde 0,35 değer kaybetti.

Uzmanlar açıklamalarında ihtiyaç dışı nakit tutulmaması ile ilgili uyarıları peş peşe yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/taaardu üzerinden bu hafta en çok zarar ettiren BIST100 hisselerini paylaştı. İşte Tardu Barlas'ın o paylaşımı ve söz konusu paylaşıma gelen yorumlar...

Tardu Barlas'ın paylaşımı konu ile ilgili paylaşımı şu şekilde:

Bu hafta en çok zarar ettiren BIST100 hisseleri. Elinizde olan var mı? 

#akfye #bera #doas #bryat #egeen #konya #akbnk #vestl #alark #izenr

Peki yatırımcılar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Tardu Barlas'ın paylaşımına yapılan yorumlar...

1952'de Kira Tasarısı Meclis'te! Konut kiralarına yüzde 50, dükkan kiralarına yüzde 150 zam!

Emekli promosyonları artıyor! Vakıfbank en düşük emekli maaşı alana 5 bin TL verecek!

1952'de çimento dağıtımını Sanayi odası yapacak iddiası! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön