Ekonomi

Elinde dolar olan ne yapmalı? Dolar yatırımcısı dikkat! 12 Ağustos 2022 dolar ne kadar?

Dolar/L kuru haftanın son işlem gününde yatırımcısı ve dolar almak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Dolar/TL bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. Peki elinde dolar olan en yapmalı? Dolar yatırımcısı dikkat! 12 Ağustos 2022 dolar/TL ne kadar? Dolar yükselirken elinde doları olanlar ''Dolarımızı bozduralım mı? Dolar bozduralım mı, alalım mı? Dolar yükselmeye devam edecek mi? sorularının yanıtlarını merak ediyor

Dolar kuru ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile yurt içi piyasalarda yükselmeye başladı. Dolar yükselirken elinde doları olanlar ''Dolarımızı bozduralım mı? Dolar bozduralım mı, alalım mı? Dolar yükselmeye devam edecek mi? sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Piyasalarda bugün Dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolar ve eurodaki son veriler takip ediliyor. Piyasaların açık olduğu haftanın son gününde yani 12 Ağustos Cuma günü piyasalardaki son durum ne? Dolar yeni güne nasıl başladı? Dolar kuru ne kadar? Dolar kuru, yeni güne nasıl başladı? Piyasalarda haftanın üçüncü gününde son durum ne? Doların durumu ne? İşte 12 Ağustos Cuma günü dolar kuruna dair merak edilen detaylar…

DOLAR KURU BUGÜN KAÇ TL 12 AĞUSTOS 2022?

Dolar kuru bir önceki kapanışını 17,90 TL seviyelerinde gerçekleştiren dolarda alış fiyatı 17,90 TL ve güncel satış fiyatı 18,04 TL seviyelerinde değerlendi.

12 Ağustos Cuma günü dolar alış fiyatı 17,94 TL, satış fiyatı 18,02 TL seviyesinde işlem görüyor.

Peki dolar bugün ne olur? Dolar yükselir mi, düşer mi? Dolar ne olacak? İşte son dakika dolar/TL gelişmesi 12 Ağustos 2022...

PİYASALARDA SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Çrşamba günü ABD enflasyon rakamları açıklandı. Açıklanan rakamlardan sonra piyasalar hareketlenmeye başladı.

Ülkede Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuz ayında yıllık bazda ise yüzde 8,5 arttı. Beklentiler, TÜFE'nin bu dönemde yıllık bazda yüzde 8,7 artması yönündeydi fakat beklentinin altında kaldı.

 

Enerji fiyatları temmuz ayında aylık yüzde 4,6 azalırken, yıllık yüzde 32,9 arttı. ABD'de açıklanan enflasyon verileri öncesinde tüketicilerin enflasyon bekletisinde keskin düşüş görüldü.

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yurt içi piyasalarda dolar yükselişe geçerken dünya genelinde doların değeri düştü. Beklentinin altında açıklanan enflasyon rakamları doların düşünüldüğü kadar yükselmesine engel oldu.

Altın ve dolar tuzla buz oldu! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki... Kabusunuz olacak

Altın ve dolar fırladı! Beklenen an geldi, hemen bakın! İşte piyasalarda deprem etkisi