Ekonomi

Elinde dolar olanlar hemen bakın! Dolar yönünü belli etti mi? Son dakika dolar gelişmesi

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Elinde dolar olanlar hemen bakın! Dolar/TL bugün ne kadar oldu? İşte son dakika dolar gelişmesi... jpg" />Geçtiğimiz hafta dolar kuru ABD Merkez Bankası Fed’in enflasyon rakamlarını açıklanmasının ardından yurt içi piyasalarda yükselmeye başlamıştı

Geçtiğimiz hafta dolar kuru ABD Merkez Bankası Fed’in enflasyon rakamlarını açıklanmasının ardından yurt içi piyasalarda yükselmeye başlamıştı.

Bugün dolar/TL kurunun kaç lira olduğunu merak eden yatırımcılar dolar ne kadar? Dolar kaç TL? sorularınınn yanıtlarını merak ediyor. Elinde dolar olanlar bugün ne yapmalı? Dolarları bozduralım mı, dolar mı allaım? Dolar düşecek mi, yükselecek mi? Dolar kuru ne olur? Dolar ne olacak? Dolar/TL bugün ne kadar? İşte son dakika dolar gelişmesi 15 Ağustos 2022...

15 Ağustos 2022 Dolar/TL kuru yatırımcıların ve vatandaşların merak ettiği önemli konular arasında gündemde yerini aldı. Piyasalarda bugün dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolardaki son durum ne? Dolar haftaya nasıl başladı? Dolar ne olacak? gibi soruların yanıtlarının merak eden yatırımcılar uzman yorumlarını da merak ediyor.

15 Ağustos 2022 Dolar/TL'deki son dakika gelişmelerini milyonlarca kişi takip ediyor. Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamlarının geçtiğimiz hafta açıklanmasından sonrası dolar yurt içi piyasalarda yükselmeye başladı. 

Peki, bugün dolar düştü mü, dolar yükseldi mi? 1 dolar bugün kaç lira oldu? Bugün dolar kuru kaç lira oldu? 15 Ağustos 2022 dolar kaç lira? Güncel dolar kuru ne kadar? Dolar bozdurulmalı mı? İşte 15 Ağustos 2022 güncel son dakika dolar kuru...

ELİNDE DOLARI OLANLAR HEMEN BAKIN...

Bugün dolar/TL ne kadar? Dolar kça lira oldu? Dolar kaç TL? sorularının yanıtları araştırılıyor.

Elinde doları olanlar dolarlarını ne yapmalı? Dolar bozduralım mı satalım mı? İşte son dakika dolar gelişmesi 15 Ağustos 2022..

Dolar/TL dün uluslararası piyasalarda  17 lira 93 kuruş, satış fiyatı 18 lira 1 kuruş olarak işlem gördü.
Bugün ise dolar/TL, Alış fiyatı 17,97 TL, satış fiyatı ise 18,01 TL bandından değerleniyor. 

Bu hafta piyasaların yakından takip edeceği ve yatırımcıların odağında  Fed'in toplantı tutanakları ile Merkez Bankası'nın faiz kararı yer alacak. 

Selçuk Geçer'den doların gidişatına ilişkin tarihi uyarı! 70 TL'yi görebilir

Dolar bugün ne kadar? 14 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolarınızı hiç beklemeden satın! Piyasa Kahini İslam Memiş bombayı patlattı! Elimizdeki dolarları neden satmalıyız?