12 / 05 / 2024

Elinde doları olanlar dikkat! Dolar yanıyor... İşte son dakika dolar kuru 11 Ağustos 2022

Elinde doları olanlar dikkat! Dolar yanıyor... İşte son dakika dolar kuru 11 Ağustos 2022

Dolar/TL kuru bugün de yatırımcılar ve elinde dolar olanlar tarafından merak ediliyor. Dolar kuru haftanın dördüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Dolar bugün yanıyor... İşte son dakika dolar kuru 11 Ağustos 2022



DOLARDA SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Dün ABD enflasyon rakamları açıklandı. Açıklanan rakamlardan sonra piyasalar hareketlenmeye başladı.

Ülkede Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuzda yıllık bazda ise yüzde 8,5 arttı. Beklentiler, TÜFE'nin bu dönemde yıllık bazda yüzde 8,7 artması yönündeydi.

Enerji fiyatları temmuzda aylık yüzde 4,6 azalırken, yıllık yüzde 32,9 arttı. ABD'de açıklanan enflasyon verileri öncesinde tüketicilerin enflasyon bekletisinde keskin düşüş görüldü.

Dün açıklanan enflasyon rakamları piyasalar üzerinde etkili oldu. Döviz ve altın piyasası hızla yükselmeye başladı. Dolar kurunun yönünü yukarı çeviren veriler doların güçlenmesini sağladı.

Doları olanlar dikkat! Ünlü banka flaş tarihi verip doların ne kadar olacağını söyledi! Acil bakmak lazım

Altın ve dolar fırladı! Beklenen an geldi, hemen bakın! İşte piyasalarda deprem etkisi

''Gazı alanlar dolarda 40 TL'yi beklesin'' diyen İslam Memiş'ten keskin cevap! Dolar bu kadar olacak...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön