Ekonomi

Elinde euro olanlar Çabuk bakın! İlk gören kazanıyor! Euro bugün bu seviyelerde! 

Euro/dolar paritesi haftanın son  işlem gününde de 1'in altında işlem görmeye devam ediyor. Elinde euro olanlar çabuk bu rakamlara baksın! Euro bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar? Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı. İşte 26 Ağustos 2022 euro kuru... Elinde euro olanlar euro yükselecek mi yoksa düşmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor

Döviz kurlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından heyecanla takip ediliyor. Elinde euro olanlar euro yükselecek mi yoksa düşmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Bugün euro için kritik bir gün. Fed Başkanı Jerome Powell'ın bugün gerçekleştirilecek Jackson Hole toplantısındaki açılış konuşmasına odaklandı. Powell’ın açıklamalarında Fed’in olası para politikası adımlarına yönelik ipuçları beklenecek.

Peki euro bugün kaç TL? Euro kuru ne kadar? Euro bugün güne nasıl başladı? İşte güncel euro kuru 26 Ağustos 2022...

EURO BUGÜN BU SEVİYELERDE

Piyasaların gözü Fed'in eylül ayında vereceği faiz kararında. Karar döviz kurları üzerinde etkili olacak.

Bu hafta ise euro ve dolar kurlarının yönü ile ilgili kritik gün geldi çattı. 

Bugün döviz kurlarının değişmesi bekleniyor. Bugün Fed Başkanı Jerome Powell'ın bugün gerçekleştirilecek Jackson Hole toplantısındaki açılış konuşmasına odaklandı. Powell’ın açıklamalarında Fed’in olası para politikası adımlarına ilişkin ipuçları bekleniyor.
 
Euro bugün alış fiyatı 18,09 TL, satış fiyatı 18,19 TL seivyesinde işlem görüyor. Euro doalr paritesi ise bugün 0,9961 seviyesindend eğrleniyor.

Analistlere göre Powell’ın enflasyonla mücadelede kararlı tavrının devam etmesi durumunda dolarda yeni yükselişler görülebileceğinin altı çizildi. 

Powell’ın mevcut ekonomik daralma ile mevcut enflasyon seviyesi arasında son derece ince bir ipte yürümeye devam edeceğini belirtti. Analistler, “Federal Rezerv'in bir "yumuşak iniş" gerçekleştirme olasılığı en iyi ihtimalle zor, en kötü ihtimalle imkansız olacaktır” yorumunda bulundu.

İLK GÖREN KAZANIR

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, piyasalarda belirsizliğin devam ettiğini belirterek, döviz almak isteyenlerin dolar yerine yıldızı parlayacak euroyu tercih edebileceklerini söyledi. Dolar endeksinin 108-109 seviyesinde inişli çıkışlı seyir izlediğini belirten Memiş, "Emtia fiyatları dalgalı seyrediyor. Biraz fazla belirsizlik yaşandı bu hafta. Özellikle FED kararı piyasalara nasıl yansıyacak bu önemli. Faiz artışı 50 baz puan mı yoksa 75 baz puan mı olacak. Piyasaların gözü burada" dedi.

Yastık altında 1 eurosu bile olanlar çabuk baksın! Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? 25 Ağustos 2022 euro kuru

Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro kurunda son dakika gelişmeleri

Elinde euro olanlar acil baksın! Euro 2 gün sonra bu seviyeleri görebilir! Görenlerin ağzı açık kaldı...