Kent Haberleri

Elinizdeki altınları sakın satmayın diyen Altını bilen adam İslam Memiş rakam verdi! Acil bakın, sonra pişman olmayın!

Altını bilen adam İslam Memiş elinde altın olan yatırımcıları uyararak ''sakın satmayın'' dedi ve rakam verdi. Acil bakın, sonra pişman olmayın! ''Elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyen Memiş, rakam verdi

Altını bilen adam İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüş karşısında yatırımcıların ne yapması gerektiğini açıkladı. ''Elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyen Memiş, rakam verdi. Altın fiyatları tam bu kadar olacak? Acil bakın, sonra pişman olmayın!

ELİNİZDEKİ ALTINLARI SAKIN SATMAYIN!

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. 8 Mart 2023 altın fiyatları belli olurken yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı bugün 1814 dolara kadar gerilerken gram altın 1134 liradans atışa sunuluyor. Altın fiyatlarındaki düşüş karşısında panik yapan yatırımcılar ''altınlarımızı satalım mı?'' sorusunu yanıt aramaya başladı. İslam Memiş vakit kaybeden hemen açıkladı. Elinizdeki altınları sakın satmayın diyen Memiş, bu rakamların birer alın fırsatı olduğunu açıkladı.

Memiş geçtiğimiz gün yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ''Gram altın ekranlarda 1102 TL. Serbest piyasalarda 1147-52 TL aralığında. Yine gram altın fiyatında 1130-70 TL aralığını bu hafta için takip edeceğim.

Çarşamba günü tekrar kar satışları ile gerileyebilir gram altın. Orta ve uzun vadede rekor beklentimiz devam ediyor. Yaz aylarında yükselişleri göreceğiz.

Düşüşler alım fırsatı. Bozdurmak isteyen de acele etmemeli. Ons altında 1870 dolar, devamında 1880 dolara kadar toparlanma mümkün.'' diyerek altın fiyatlarında yükselişlerin olacağını açıkladı. 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

8 Mart Çarşamba altın fiyatları anlık olarak takip ediliyor.  Son dakika altın fiyatları yatırımcılar ve altınb alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira, yarım altın kaç TL? sorularının yanıtlarını araştırıyor. An itibariyle ons altın fiyatı 1816 dolar, gram altın fiyatı 1135 lira, çeyrek altın fiyatı 1857 lira, yarım altın fiyatı 3713 lira, tam altın fiyatı 7398 lira, Ata altın fiyatı 7590 lira, Atabeşli altın fiyatı 37,825 liradan satılıyor.

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın fiyatları yerle bir oldu! Gram altın dibe vurdu! Elinde altını olanlar tarumar oldu! 8 Mart 2023 altın fiyatları