05 / 05 / 2024

Elit City'nin pencerelerinde uçak teknolojisi kullanılıyor!

Elit City'nin pencerelerinde uçak teknolojisi kullanılıyor!

Emlak Konut GYO ile Şua İnşaatın Halkalı Atakentte gerçekleştirdiği 590 konutlu Elite City projesinde uçakların yapımında ve Formula 1 araçlarında kullanılan Rehauya özgü ileri teknoloji Rau-Fipro ürünleri kullanılıyor



Emlak Konut GYO ile Şua İnşaatın Halkalı Atakentte gerçekleştirdiği 590 konutlu Elite City projesinde uçakların yapımında ve Formula 1 araçlarında kullanılan Rehauya özgü ileri teknoloji Rau-Fipro ürünleri kullanılıyor.

Türkiyede de bir ilke daha imza atan Şua İnşaat, Elite City projesinde PVC pencere üretiminde Rehau tarafından üretilen, elyaf bileşimli ileri teknoloji ürünü pencere profilleri kullanılıyor. Avrupanın çeşitli ülkelerinde, özellikle Almanya ve Avusturyanın en prestijli projelerinde kullanılan bu pencere ile en yüksek bağlantı dayanımı ve statik özellikler sağlandığına dikkat çeken Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, ürünün Türkiyede bu ölçekte bir projede ilk defa Elite Cityde uygulanacağını dile getirdi.

Kullanılan ürün ile nerdeyse bir duvar kadar ısı yalıtımı sağlandığını kaydeden Kaya, İleri teknoloji ürünü Rau-Fipro ile üretilmiş Geneo pencere profilleri, standartların yaklaşık 4 kata yakın ısı geçirgenlik değeri ile bugüne kadar ulaşılamamış A sınıfı pencere ısı yalıtımı sağlıyor diye konuştu. Rehaunun şu anda pazarda bulunan kalite ve enerji açısından en iyi pencere sistemi olduğunu belirten Kaya, Elite City sakinlerinin penceredeki en yüksek enerji verimini elde edeceklerini dile getirdi. Kaya, Elite City sakinlerine her zaman hayalini kurdukları ve kendilerini rahat hissedebilecekleri bir atmosfer yaratmayı hedefliyoruz şeklinde konuştu.

Yarıya yakını satıldı
Satışa çıktığı Aralık 2010 tarihinden bugüne kadar konutların yarısının yeni sahipleri ile buluştuğunu belirten Kaya, Projede pencerenin yanında kaliteli malzeme kullanıyoruz. Güneş ve yön hesabı yapılmış, dış cephesi porselen seramik kaplanacak olan projenin tamamı kapalı otoparklı ve yüzde 89u yeşil alan olarak tasarlandı. Proje ile Halkalı Atakentin standartlarını yükselteceğiz diyerek sözlerini bitirdi.


Geri Dön