28 / 04 / 2024

Elite Side Pendik'te ön satışlar başladı! 170 bin TL'ye!

Elite Side Pendik'te ön satışlar başladı! 170 bin TL'ye!

Elite Side Pendik ' te ön satışları başladı. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde konutlardan meydana gelen projedeki toplam konut sayısı ise 300. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 170 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



şžua İnşaat 'ın   Anadolu yakasındaki yeni   projesi olan Elite Side Pendik ' te ön satışları başladı. Projede yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde. Proje kapsamında yer alan konutların alanları 72 ile 242 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Projedeki 72 ile 83 metrekare arasında değişen alanlara sahip 1+1'lerin fiyatları 170 bin TL'den, 126 ile 134 metrekarelik 2+1 konutların fiyatları 273 bin TL'den, 154 metrekarelik 3+1 konutların fiyatları da 351 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamındaki 215 ile 231 metrekarelik 4+1 konutların fiyatları 509 bin TL'den başlarken 242   metrekarelik 5+1 konutların fiyatları 648 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tüm yaşam mekanları   yeşille mavinin   ortasında kalan zengin sosyal hayatıyla   yüksek standartta yaşam kalitesi sunan , her açıdan güneş alabilen   daireler site içinde birbirlerine bakmayacak ve maksimum gün ışığı alabilecek konumda dizayn edildi.

Tamamı kapalı otopark olan projede yaklaşık   17 bin metrekare alan içinde yüzde 85   yeşil alanında özel tasarlanmış bir peyzaj içine   konumlandırılmış toplam 300 adet konut yer alıyor. 1+1 'den 5+1 'e kadar daire seçenekleri bulanan Elite Side projesinde her kata özel sunulan kat bahçeleri de bulunuyor.

Elite Side ‘da   yer alan sosyal tesisler ; Açılıp kapanabilen   panoramik yüzme havuzu , tenis , basketbol ve voleybol kortu,   fitness center ( step -pilates – yoga alanı) Sauna , Türk hamamı , Buhar odası , kültür fizik alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor. Proje kapsamında bir de çarşı yer alıyor.

Sahil yolu ,E5 , Tem   yolunun hemen üzerinde bulunan Elite Side   pek çok ulaşım alternatifi ile gelinebilen nadir   bir lokasyonda bulunuyor. Yapımı halen devam eden  Marmaray  Anadolu Yakası , Kadıköy – Kartal ana hattının hava limanı bağlantısının Elite Side Projesi arazisine yakın bir noktadan Havalimanına ulaşan bir konumu bulunuyor.

Kartal - Pendik deniz otobüsü ve vapur iskeleleri Elite Side 'in yakınında bulunuyor.. E5 ise, hemen yakından geçiyor. Elite Side sakinleri Karayolu, tren, denizyolu veya havayoluyla istedikleri yere ulaşım sağlayabilecekler.

Elite Side projesinin hemen yakınında iki önemli AVM ; Pendorya AVM ve Neomarin AVM yer alıyor.  Bölgede ayrıca Marmara Üni. Araştırma ve Uyg. Hast ,   Viaport AVM, Un roro limanı , Divan Hotel, Green Park , Crowne Plaza Hotel gibi yıldızlı otellerin olduğu önemli merkezler yer alıyor.

390 91 92

http://www.eliteside.com.tr

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön