01 / 05 / 2024

Elizabeth Taylor'ın evi satışa çıktı!

Elizabeth Taylor'ın evi satışa çıktı!

Mart ayında kalp yetmezligi sebebiyle 79 yaşında hayata veda eden Oscar ödüllü aktris Elizabeth Taylor'ın 1960 'lardan ölümüne 30 yıl kadar zaman geçirdiği Kaliforniya Bel Air 'deki çiflik tarzı evi şimdilerde 8.6 milyon dolara yeni sahibini bekliyor



Elizabeth Taylor 'ın son yıllarını geçirdiği ev 8.6 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Ünlü yıldız ‘Cleopatra 'nın mülkünü elinde bulunduran Mossler Emlakçılarına göre “tamamı çitlenmiş ve güvenli ” lüx rezidansın yaklaşık olarak   1.27 hektar arazi üzerine kurulu olduğunu ve şahsi araba yolu, tuğla döşeli motor pisti, yüzme havuzu ve nefes kesen bir manzarası bulunduğunu söyledi.

Evin iç kısmında büyük bir mutfak, banyolar, kahya suiti, bahçeye açılan iki yatak odası ve gorevlilerin bulunduğu bölgeye açılan ana koridor var.

Diğer koridor ise ağaç tepesi manzarası olan, kaplıca tarzı küvetiyle asıl banyo ve giyinme odasıyla bitişik ikisi küçük, üç oturma odası olan alana açılıyor.

Elizabeth Taylor'un oğlu Christopher Wilding emlakçıya şöyle söyledi: “Bu ev özellikle şžükran Günü ve Paskalya 'da hep bir araya geldiğimiz yerdi …Annem bu evden çıkmayı hiç düşünmemişti. ”
acunn


Geri Dön