27 / 04 / 2024

Elmadağ'da çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları hız kazandı!

Elmadağ'da çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları hız kazandı!

Elmadağ'da çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları hız kazandı. Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Belediye ekiplerinin Kemal Paşa Parkı, Kenan Evren köprüsü giriş ve çıkışları, Tatlıca Bloklarının temizliğine devam ettiklerini kaydetti.



Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Belediye ekiplerinin Kemal Paşa Parkı, Kenan Evren köprüsü giriş ve çıkışları, Tatlıca Bloklarının temizliğine devam ettiklerini kaydederek, Çamlık alanında bulunan hafriyatlar, bölgede bulunan molozlar, yabani otlar, ağaç diplerinin temizliği gibi birçok çalışmayı da tamamladıklarını söyledi. 

Başkan Şahin, çalışmaların koşu yolları, ana caddeler otobüs güzergahları ve diğer mahallelerin temizliği ve düzenlemesine de Elmadağ'da çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları hız kazandı program dahilinde başlanacağını kaydetti. 


İlçeyi modern, temiz, şehircilik kriterlerine uygun, çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmanın öncelikleri olduğunu ifade eden Başkan Şahin, "İmar planlarında ayrılan yeşil alanların, rekreasyon alanlarının, park ve cocuk oyun alanları ile spor alanlarının yeterli, dengeli ve insan sağlığını göz önünde bulundurarak temiz, bakımlı, fonksiyonel olarak halkın kullanımına sunulması gerekmektedir. Yasaların verdiği görev, yetki ve sorumluluk bilinci içinde hizmetleri planlı, programlı, etkin ve uyum içinde yürütülmesini sağlamak için calısmalanmız devam etmektedir" dedi


Ankara Bülteni


Geri Dön