30 / 04 / 2024

Elmadağ'da imar uygulamaları gözden geçirildi!

Elmadağ'da imar uygulamaları gözden geçirildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes ve teknik personeli ile Belediyemizde yapılan toplantıda; İlçemizin üst ölçekteki planları ve mevcut imar uygulamaları incelenerek gözden geçirildi. Şehrin...



Ankara Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes ve teknik personeli ile Belediyemizde yapılan toplantıda; İlçemizin üst ölçekteki planları ve mevcut imar uygulamaları incelenerek gözden geçirildi.


Şehrin ulaşım aksları,otoban,hızlı tren ve mavi tren banlio hattı gibi ana akslar ile Hasanoğlan- Akyurt-Esenboğa/ Hasanoğlan-Yeşildere/ Hasanoğlan-Elmadağ/ Elmadağ –Karacahasan Bala grup yolu/ Elmadağ-Tekke-Mamak yolu/Polatlı-Elmadağ banlio hattının işler hale getirilmesi için gerekli görüşmeler istişare edilerek yapıldı.


İmar revizyon planları masaya yatırıldı.

Kentsel Dönüşüm projesi ve uygulama aşamaları gözden geçirilerek, Tatlıca,Kargalı ve Kurtuluş mahallelerinin imar revizyonu ile Hasanoğlan imar revizyonu değerlendirmeleri yapılmış olup, düzeltmeler ve eksiklikler tamamlandıktan sonra onaya sunulması kararlaştırılmıştır.

İmar projesi kapsamında bölgemizde yapılan hayvancılık projeleri belirli bölgelerde teşvik edilmesi için çalışmalar yapılmasına kararı alınmıştır.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, İlçe halkımızın ihtiyaçları yıllardır hayal edilmişti. Halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin gerçeğe ulaşması noktasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Melih Gökçek Bey ile gerekli görüşmeleri yaptık, kendilerinin kapısı her zaman bizlere açık oldu, desteğini esirgemedi.Bu güne kadar İlçemiz için yapılan ve yapılacak olan tüm yatırımlar için halkımız adına kendisine teşekkür ediyoruz.”dedi.


Habertürk 


Geri Dön