29 / 04 / 2024

Elmar Yapı Elmar Towers satış ofisi!

Elmar Yapı Elmar Towers satış ofisi!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Elmar Yapı Elmar Towers satış ofisi telefon numarası 444 8 388 olarak belirlendi. Toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükselen projede toplam 800 adet daire yer alıyor.



Elmar Yapı  Elmar Towers  projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks daireler olarak yükseliyor. Toplam 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde yükselen proje  Elmar Yapı  imzası taşıyor. 


3 kule şeklinde yükselen Elmar Yapı Elmar Towers projesinde bir kule alışveriş ve spor merkezi olarak yükselirken, diğer 2 kule daire seçeneklerinden meydana geliyor.


Elmar Yapı Elmar Towers projesi içerisinde sauna, alışveriş merkezi, fitness center, cafe, yüzme havuzu gibi sosyal ortak kullanım alanları yer alıyor. Proje toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yer alıyor.


Elmar Yapı Elmar Towers projesi ulaşım bilgileri kapsamında proje  Ankara  Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede hayata geçiriliyor.


Elmar Yapı Elmar Towers projesinde 1+1 dairelerin büyüklükleri minimum 43 metrekare, dubleks dairelerin büyüklükleri ise 67 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılacağı Elmar Yapı Elmar Towers projesi 1+1 fiyatları 176 bin TL'den başlıyorken, dubleks daire fiyatları  288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiyor. Projede toplam 800 adet daire yer alıyor.


Elmar Yapı Elmar Towers satış ofisi!

Tel: 444 8 388


Elmar Yapı Elmar Towers iletişim

Web: http://www.elmartowers.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön