29 / 04 / 2024

Elmas Kule fiyat!

Elmas Kule fiyat!

Firma: Gençoğlu Grup

Proje: Elmas Kule

Elmas Kule fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Elmas Kule fiyat bilgisi ve proje detayları...



Elmas Kule projesi Gençoğlu Grup imzası taşıyor. Lokasyonuyla dikkat çeken Elmas Kule kuyumculuk sektörünün geleceğinin inşa edildiği Yenibosna’da inşa ediliyor.

Elmas Kule fiyat!
Elmas Kule fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Elmas Kule fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Elmas Kule fiyat!

Gençoğlu Grup Elmas Kule projesinde 98 adet kuyumcu atölyesi bulunuyor. Proje Kuyumcukent’e 500 metre mesafede yer alıyor.

Elmas Kule fiyat!
Yalnızca  kuyumcu atölyesi olarak kullanılacak birimlerin yer aldığı Elmas Kule projesinde minimum fiyat 375 bin dolar olarak belirlendi.

Elmas Kule fiyat!

Teslimlerin Aralık 2022'de yapılacağı Elmas Kule'den yüzde 15 peşinat ödeyerek 30 ay vadeyle ticari ünite sahibi olunabiliyor.  Proje kapsamındaki en küçük birim net 110 metrekare, brüt 156 metrekare alana sahip.

Lokasyonuyla dikkat çeken Elmas Kule projesi E5 ve Tem otoyollarına direkt bağlantı avantajı sunuyor.  Marmaray  ve diğer metro hattına da yakın konumda yer alan Elmas Kule otobüs duraklarına 500 metre, metrobüs hattına ise 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Web: https://elmaskule.com/
Telefon: 0212 652 20 20

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön