27 / 04 / 2024

Elon Musk'a 'Bitcoin' eleştirisi!

Elon Musk'a 'Bitcoin' eleştirisi!

Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao, yakın arkadaşı olarak bilinen dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk'ı eleştiriyor. Twitter hesabı üzerinden Musk'ı takipten çıkaran CZ, Bitcoin'deki düşüşün ardından sert eleştirilerini artırıyor.



Kripto para sektörünü speküle eden dünyanın en zenginlerinden olan milyarder iş adamı Elon Musk'a tepkiler devam ediyor. Binlerce yatırımcının tepki gösterdiği Musk'a Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao da sert tepki gösterdi.

Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın göre; geçtiğimiz gün Bitcoin için kırık kalp paylaşımı yapan ve satışların düşmesine yol açan Musk'ı eleştiren CZ "Başkalarının finansal durumlarına zarar veren tweetler komik ve sorumsuz olamaz" tweetini paylaştı.

Bunun dışında CZ "Zenginlerin tweetlerine göre hamle yaptıkları için zengin olan sıfır insan tanıyorum. Batmasına izin ver" tweetini yayınlayan Musk'a taş attı.

Elon Musk a Bitcoin eleştirisi!

BITCON ESKİ GÜNLERİNE DÖNEMİYOR

Kripto para sektöründe yaşanan sert düşüşün ardından yüzde 50'den fazla zarar uğrayan Bitcoin piyasasında toparlanma bekleniyor. Piyasada yaşanan canlanan kar satışlarını yükseltirken, Elon Musk'ın da piyasa yapıcı rolü üstlenmesi dengeleri değiştirdi. 

MUSK İÇİN VARSA YOKSA DOGECOIN

Elon Musk tarafından Dogecoin için yapılan tanıtma çalışmaları bitmiyor. Hemen her fırsat bulduğunda Dogecoin'in değerini artıran Musk, sınırsız sayıda olan kripto paranın 1 dolar sınırını aşabileceğini söylüyor. 

Elon Musk a Bitcoin eleştirisi!

BITCOIN'E KARALAMA KAMPANYASI

Musk, Bitcoin madenciliğinin karbon salınımını yükseltmesi nedeniyle Tesla otomobillerinin Bitcoin ile satılmayacağını açıklamıştı. Ardından kripto para madencileriyle buluşarak problemin çözülmesi amacıyla konsey kurudu. Bu karar sonrasında Binance CEO'su Zhao, şu tweeti paylaştı: "Araba çalıştırmak için kullanılan elektrik çevre dostudur. Dünyanın en verimli finansal ağlarını çalıştırmak için kullanılan elektrik çevresel bir sorundur.''

Dogecoin'in ABC'si!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön