Ekonomi

Elon Musk'un "Bir evim bile yok" sözlerinin perde arkasıyla ilgili ürküten iddia! Emlak krizini işaret etmiş

TESLA CEO'su Elon Musk'un "Bir evim bile yok" sözleriyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Musk'un bu sözlerle emlak krizini işaret ettiği öne sürüldü. 2'lik hissesini satın alarak büyük bir yankı uyandıran TESLA CEO'su Elon Musk, son yaptığı açıklamayla da gündem olmayı başardı

Twitter'in yüzde 9.2'lik hissesini satın alarak büyük bir yankı uyandıran TESLA CEO'su Elon Musk, son yaptığı açıklamayla da gündem olmayı başardı. Musk, 'Şu anda bir evim bile yok' diyerek herkesi şaşkınlığa uğrattı.

SOSYAL MEDYADA ÇOK TARTIŞILDI

Dünyanın en zengin isimleri arasında yer alan Musk'un bu sözleri, sosyal medyada da günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Sosyal medya kullanıcıları, konuyla ilgili binlerce tweet attı.

EMLAK KRİZİ İDDİASI

Ancak Muskl'la ilgili ortaya atılan en dikkat çeken iddia ise sözlerinin perde arkasıyla ilgili oldu. Musk'un bu sözlerle, yakın zamanda dünyayı bekleyen emlak krizini işaret ettiği iddia edildi.

Evde bakım desteği, 65 yaş aylığı, engelli aylığı Temmuz 2022 ne kadar olacak! Milyonlara müjdeli haber!

İhtiyaç, taşıt ve konut kredi faiz oranları açıklandı! İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası faiz oranları listesi...

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı başvuran herkese 3.000 TL para verilecek! İşte ayrıntılar...