04 / 07 / 2024

Elton John oğluna Los Angeles'ta lüks bebek evi aldı!

Elton John oğluna Los Angeles'ta lüks bebek evi aldı!

Elton John’un oğlu Zachary ünlü şarkıcının Los Angeles’taki 1.3 milyon sterlin (3 milyon 114 bin TL) değerindeki apartman dairesinde, iki dadı eşliğinde büyüyor



Elton John’un oğlu Zachary ünlü şarkıcının Los Angeles’taki 1.3 milyon sterlin (3 milyon 114 bin TL) değerindeki apartman dairesinde, iki dadı eşliğinde büyüyor. The Daily Mail’in haberine göre 63 yaşındaki Elton John ve eşi David Furnish, kendi lüks evlerinin bitişiğindeki daireyi masal gibi bir çocuk evine çevirmek için Hollywood’un en ünlü iç mimarlarından Martyn Lawrence-Bullard ile anlaştı. Evin içindeki işler henüz bitmemiş ama Zachary Jackson Levon Furnish-John adı verilen sekiz günlük bebek eve yerleşti. Çiftin uzun yıllardır yakın arkadaşı olan New Yorklu bir televizyon yıldızı, “Elton ve David, uzun zamandır bu bebeği bekliyorlardı. 2007’de ilk evlerini, bir sonraki sene de bitişikteki daireyi aldılar. Başta ikinci daireyi daha fazla yere ihtiyaçları olduğu için aldıklarını zannetmiştik ama sonra çocuk sahibi olmaya çalıştıklarını öğrendik” dedi. “İki apartmanın arasındaki duvarı yıkıp yıkmadıkları ile ilgili bir bilgim yok ama Elton’un bu yaşta bebek çığılıkları tarafından uyandırılmak istememesini anlayışla karşılarım. Anladığım kadarıyla, Zachary ve iki dadısı bir dairede, Elton ve David de diğer dairede yaşıyorlar” diye ekledi.

Sir Elton John, Sierra Towers’de kendisine ait olan iki yatak odalı, üç banyolu daireyi 2007’de 1.6 milyon sterline (3.8 milyon TL) almıştı. Beverly Hills’in ucunda kalan bina, ünlü isimlerin yabancısı değil. Binadan geçen isimler arasında Cher, Lindsay Lohan, Sidney Poitier ve Joan Collins var. 32 katlı Sierra Towers’a aşina olan biri, “Bir bebek için bu kadar süre bekledikten sonra onu ayrı bir eve koymak bana biraz acayip geliyor. Aynı zamanda, herşeyi olan bir bebeğe ne verebilirsin sorusuna güzel bir cevap veriyor” diyor. Öte yandan Elton John’un Ukrayna’daki bir yetimhanede görüp evlat edinmeye karar verdiği Lev’in alamayınca büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı söyleniyor.
Radikal


Geri Dön