Sektörel

Emaar Türkiye’deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!

Emaar bundan sonraki yatırımlarına konutun yanı sıra ticari gayrimenkul, turizm - eğlence, alışveriş merkezi geliştirme ve perakende sektörlerinde de devam ederek ürettiği tüm yaşam projelerinde mükemmelliği hedefliyor.

Türkiye’deki ilk yatırımı Büyükçekmece’deki lüks villa konut projesi Toskana Vadisi olan Emaar Türkiye’nin ikinci yatırımı Emaar Square’in inşaası Çamlıca’da  devam eden Emaar Türkiye’nin Kasım ayında lansmanını yaptığı ve Toskana Vadisi’nin hemen yanında projelendirilen Luxury Designer Outlet ise, 125 milyon dolarlık proje maliyetiyle dünyanın en seçkin markalarına ev sahipliği yapacak.


Türkiye pazarında uzun soluklu ve yüksek katma değerli bir şirket olmayı hedefleyen Emaar bundan sonraki yatırımlarına konutun yanı sıra ticari gayrimenkul, turizm - eğlence, alışveriş merkezi geliştirme ve perakende sektörlerinde de devam ederek ürettiği tüm yaşam projelerinde mükemmelliği hedefliyor.


Anadolu Yakası’nın yeni yıldızı: “Emaar Square” 

Emaar Türkiye’nin ikinci projesi olan Emaar Square’in inşaası Çamlıca’da devam ediyor. Çamlıca’da 66 dönüm arazi üzerinde konumlanan Emaar Square projesi, hareketli ve şehrin içinde, dünya standartlarında bir yaşam tarzını tercih edenler için tasarlandı.



www.emaar.com.tr