28 / 04 / 2024

Emay İnşaat ve Erko Grup, Brandium Ataşehir AVM'yi anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Emay İnşaat ve Erko Grup, Brandium Ataşehir AVM'yi anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Brandium Ataşehir AVM lansmanı için kameraların karşısına geçen Emay İnşaat ve Erko Grup, projeyi anlattı. Brandium Ataşehir AVM basın tanıtım toplantısını www.emlakkulisi.tv ekibi izledi, kaydetti ve yayınladı...



Brandium Ataşehir AVM lansmanını izlemek için tıklayın!

BRANDİUM AVM METREKARESİ 50 TLDEN BAŞLAYAN FİYATLARLA KİRALANMAK ÜZERE PAZARA ÇIKTI!

Emay İnşaat ve Erko Grup tarafından Ataşehirde projelendirilen 1350 konutlu Brandium Ataşehir projesinin AVM kısmı kiraya verilmek üzere görücüye çıkarıldı. Bu büyüklükte bir AVMde ender görülen bir tercih yaptıklarını belirten Emay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar, metrekare fiyatının 50 lira ile 350 lira arasında olacağını kaydetti. Çağlar, AVM'nin ilerde gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüştükleri zaman gelir getiren bir ticaret merkezi olması için hiç bir kısmının satışa sunulmayacağını da sözlerine ekledi.

Ataşehir'de TEM ile E-5 Karayolu'nun kesiştiği bölgede yer alan proje de ilk etapta yer alan 240 konutun 4 bin 500 - 5 bin lira aralığında kısa sürede sattıklarını ve bu hafta sonu da yine 240 konutluk 2. etabı satışa çıkaracaklarını dile getiren Çağlar, bu kısmın metrekare fiyatının ise 5 bin lira ile 5 bin 500 lira arasında olacağını kaydetti. Çağlar, 4 yada 6 etapta yapacakların satışların her birinde mutlaka bir fiyat yükselmesi olacağını, buna rağmen en son etaptan konut alanların dahi projeden prim yapacağını belirtti.

Projenin ikinci önemli kısmı olan AVMnin satılmayacağını, sadece kiralanacağını belirten Çağlar, 120 bin metrekare inşaat alanı, 60 bin metrekare kiralanabilir alanı ve 250 mağazası ile Anadolu yakasının en prestijli projesi olmayı hedeflediğimiz AVM ile bölgedeki ihtiyacı kapatacağımızı düşünüyorum. Çünkü burası merkez olmak üzere 3 kilometre çaplı alanda 1 milyon 150 bin kişi yaşıyor. Burası için bizim beklentimiz yıllık 1.5 milyar lira ciro ve 14 milyon ziyaretçi dedi.

MARKALAR SOKAĞI KURULACAK
AVMde tercih ettikleri konsept üzerine de bir açıklama yapan Çağlar, en önemli özelliğin Markalar Sokağı olduğuna dikkat çekerek, Türkiye'ye ilk defa yatırım yapacak markaların tercihi olacak Brandium AVMde Markalar Sokağı diye bir konsept geliştirdik. Özel dekorasyonlu iç ve dış alanları, teraslı bölümleri ve farklı mağaza seçenekleri ile
Ataşehir'in simgesi haline gelecek. Türk ve dünya modasına yön veren uluslararası isimler özel konsept mağazaları ile Brandium AVM'de yer alacak dedi.

REVAL RETAİL VALUE KİRALAMADAN SORUMLU OLACAK
Brandium AVMde 16 yıldan bu yana kiralama hizmetleri veren ve bu konuda ciddi bir tecrübeye sahip olduğunu ileri sürdüğü Reval Retail Value ile çalışacaklarını söyleyen Çağlar, AVMnin 2012 yılı son çeyrekte kapılarını ziyaretçilerine açacağını kaydetti.

Brandium AVMnin kiralamasında 8 farklı konsept geliştirdiklerini belirten Revalin ortağı Julien Martin, her gelir grubu, kültür düzeyi, hayata bakış açısı ve ihtiyaca göre bu kategorileri şekillendirdiklerini kaydetti.

Martin, 8 niş alanı söyle sıraladı:
1. Gurme Sokağı,
2. Moda Sokağı,
3. Kültür ve eğlence merkezi, VIP sinema salonları,
4. Günlük hayatın ihtiyaçlarına cevap verecek indirimle mağazaların yer aldığı bir alan,
5. Gençlere dönük ve sokak modasının yer aldığı bir mekan,
6. Klasik giyim çeşitlerinin bulunduğu, iş giyim ve İtalyan tarzlarının yer aldığı mağazalar,
7. Futbol ve çocuk eğlence merkezleri,
8. Rezidans hizmetlerinin verilmesi ve bunlarla ilgili mekanlar,

Hüseyin BELİBAĞLI

 


Geri Dön