23 / 07 / 2024

Emayın Brandium projesinde ilk etabın satışı bitti!

Emayın Brandium projesinde ilk etabın satışı bitti!

Emayın Brandium projesinde ilk etabın satışı bitti. Projeye ilgi o kadar yüksek oldu ki, daha fiyatı belli olmayan penthouse dairelere kapora yatıran bile var...  




Ataşehire 2005 yılında yaptıkları Kentplus projesiyle adım atan Emay İnşaatın, Erko ile birlikte yaptığı 3ü birada projesi Brandiuma talep patladı. 240 dairelik birinci etabın satışlarını iki hafta gibi kısa sürede bitiren şirket, ikinci etabın da satışına başladı. Toplam bin 150 konut, alışveriş merkezi ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 4 bin 500-5 bin lira aralığında belirlendi. Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, tüm proje satışının yıl sonuna kadar biteceğini tahmin ettiklerini belirterek, daha satışa çıkarmadıkları penthouse dairelere ise şu anda kapora bile yatıranların olduğunu söyledi.

Refah tabana yayıldı, işler açıldı

Bu yıl Centrium, New Port, Kozyatağındaki otel projesi ve Brandiumun satışına başladıklarını söyleyen Çağlar Satış oldukça iyi gidiyor. İnsanlar daha satış fiyatı belli olmayan penthouselara bile gelip kapora yatırıyorlar. Özellikle 175 metrekarelik 1+1 daireler ve 5+1 daireler büyük ilgi görüyor dedi. Bunun markalarına olan güveni göstermesinin yanı sıra Türkiyede refahın tabana yayıldığının da göstergesi olduğunu söyleyen Çağlar Bu da satın almayı artırdı. Çünkü ticaret artmaya başladı. Her gruptan konuta talebi artırıyor. Önümüzdeki 3 yıl içinde iyi projelerin satış grafiğini artıracağını düşünüyorum. Biz eskiden iki tür ekonomik kriz yaşıyorduk. Hem küresel hem kendi krizimiz vardı. Şimdi kendi krizimiz yok. Artık dünyadaki krizler de bizi etkilememeye başladı diye konuştu.

Daireleri 7-8 bin lirada  bitiririz

Brandium projesinde metrekare fiyatların 12 bin liraya kadar çıkacağını önceki açıklamalarında söyleyen Çağlar Bu rakam teslimden sonra oluşacak fiyattır. Bizim satışımız 7-8 bin lirada biter.  Satıştan sonra ise asıl sahipleri teslim aldıktan sonra 12 bin liraya çıkar diye konuştu. Brandiumun Ataşehirde 70 dönüm arazi üzerinde yapıldığını belirten Çağlar, Brandium, AVM ve otel yatırımı ile birlikte 500 milyon doların üzerinde bir yatırım tutarına sahip olduğunu söyledi. Brandium projesinde 5 katta bir özel kat bahçeleri, 4 metreye yakın tavan yüksekliği, su konseptli yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, özel havuzlu teras katları, spor tesisi, kreş gibi yaşam alanları bulunduğunu belirten Çağlar Projenin lokasyonu çok önemli. Burası önümüzdeki dönemde çok kıymetlenecek diye konuştu.

PROJE 30 KATLI

3. katta ada manzarası var

Stüdyo, 1+1, 1.5+1, 2+1, 2.5+1, 3+1, 4+1, 5+1 seçeneklerinden oluşan 1500 konut, tamamının rezidans hizmetinden faydalanacağı, 3 farklı blokta, deniz manzaralı 80 farklı daire tipi bulunuyor. 5 katta bir özel kat bahçeleri, tavan yüksekliği, su konseptli konutların bir bölümü de home office olarak düşünüldü. Brandium da minimum daire 38 metrekarelik stüdyo. Bu dairenin satış fiyatı ise 160 bin lira. 1+1ler 299 bin liraya, 2+1ler 477 bin liraya, 3+1ler 710 bin liraya satılıyor. Site ve rezidans hayatını birleştiren konseptiyle dikkat çeken proje, kot avantajıyla 3üncü kattan Adalar manzarasını da görüyor. 29-30 katlı bloklardan oluşacak proje, 260 bin metrekare toplam inşaat alanına, 100 bin metrekarelik satılabilir konut alanına sahip. 80 farklı daire tipinin 170 bin TL ile 690 bin TL arasında fiyatlardan satıldığı projede 5 katta bir özel kat bahçeleri, 4 metreye yakın tavan yüksekliği, su konseptli yeşil alanlar, yüzme havuzları, spor tesisi, kreş gibi yaşam alanları yer alacak.

Star/İbrahim Acar


Geri Dön