07 / 07 / 2024

Emekli 2023 maaş zammında son dakika! Emekliler 3 ay sonra bu maaşı alacak!

Emekli 2023 maaş zammında son dakika! Emekliler 3 ay sonra bu maaşı alacak!

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşı zammı kaç lira olacak sorusunun cevabı merak ediliyor ve araştırılıyor. 2023 maaş zammı netleşti! İşte son dakika 2023 maaşları...



Ahaber'de yer alan habere göre, söz konusu toplantıda yılbaşında memura, emekliye, emekçiye yapılacak ücret zammı da konuşuldu. Ayrıca toplantıda söz konusu fiyat yükselişlerine ilişkin konu başlıkları da değerlendirildi.

Konuyla ilgili bazı önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz aralık-ocak aylarının enflasyonda ortaya çıkardığı kamburun bu artışların bir süre sonra yetersiz kalmasına sebep olduğunu tespit ettiklerine vurgu yaparak, bunun üzerine arkadaşlarından hemen gereken hazırlıkları yapmaya başlamalarını talep ettiklerinin altını çizmişti.

Emekli 2023 maaş zammında son dakika! Emekliler 3 ay sonra bu maaşı alacak! 

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı Ocak 2023 zammı ile ilgili detaylar yavaş yavaş belli oluyor. TÜİK tarafından duyurulan enflasyonu değerlendiren SGK uzmanı Özgür Erdursun memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 1 Ocak 2023'te ne kadar zam geleceğini de açıkladı. 

Emekli zamlarına baktığımız zaman son 2 aylık enflasyon rakamları ile güncel bir oran belirleniyor. Peki emekli zamları için 2 aylık olarak hesaplama yapıldığında ne kadar zam yapılması gündemde? İşte son dakika 2023 maaşları... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön