18 / 05 / 2024

Emekli çiftçilere son dakika 14 bin TL promosyon müjdesi! Mayıs 2024 yeni emekli kampanyası resmen açıklandı! 

Emekli çiftçilere son dakika 14 bin TL promosyon müjdesi! Mayıs 2024 yeni emekli kampanyası resmen açıklandı! 

Emeklilere vereceği promosyon rakamlarını peş peşe duyuran Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını TEB'e taşıyan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) sahibi çiftçi müşterilerine yönelik yeni bir emekli kampanyası başlattı. İşte TEB Mayıs 2024 Emekli Kampanyası detayları...



Pek çok emekli Mayıs ayında verilecek olan promosyon tutarları ile ilgili açıklama yaparken bankalar da SSK ve Bağkur emeklilerine vereceği zamlı promosyonları resmi internet siteleri üzerinden duyurdu.  Kamu bankalarının ve özel bankaların emeklilere verdiği promosyon dışında bir promosyon müjdesi daha geldi. 

Türk Ekonomi Bankası (TEB) yaptığı açıklamada emekli maaşını TEB'e taşıyan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) sahibi çiftçi müşterilerine yönelik yeni bir emekli kampanyası başlattığını duyurdu.

Türk Ekonomi Bankası'ndan konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını 36 ay boyunca TEB'den almayı taahhüt eden ve Harman Kart ve Kredili Mevduat Hesabı (KMH) sahibi emekli maaş müşterileri 14 bin Türk Lirası'na ulaşan nakit promosyon kampanyasından faydalanabiliyor.

Emekli çiftçilere son dakika 14 bin TL promosyon müjdesi! Mayıs 2024 yeni emekli kampanyası resmen açıklandı! 

Ayrıca söz konusu kampanya ile ilgili olarak verilen detaylara göre emekli müşterileri için özel müşteri hizmet hattı da olan banka, emeklilerin müşteri hizmetleri hattından ve bankanın internet şubesi ile mobil uygulamasından gerçekleştirecekleri EFT/FAST ve havale işlemlerinden ücret almıyor.

Şubelerde öncelikli olarak hizmet, kredi kartı ücret muafiyeti, emekli maaş müşterilerine özel avantajlı oranlarla ihtiyaç kredisi, günlük nakit çekim imkanı sağlayan Marifetli Hesap ile birikimlerine avantajlı faiz ve ATM'lerden yüksek çekim limiti, bankanın emeklilere özel paketinde sunduğu hizmetler arasında bulunuyor.

Ayrıca çiftçi müşteriler tarımsal faaliyetleri için temel girdilerin temininde rol oynayan ve faizsiz dönem avantajlarıyla geri ödeme imkanı sağlayan Harman Kart'a avantajlarla sahip olabiliyor. Tüm bunlar dışında çiftçiler, Türkiye Ekonomi Bankası'nın sektörün öncü kurumlarıyla yaptığı işbirlikleri kapsamında alışverişlerinde 5 aya ulaşan vade ve sıfır faiz avantajından da faydalanma hakkına sahip oluyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, şubeye gitmelerine gerek kalmadan, mobil veya internet şubeden başvurularını gerçekleştirebiliyor. 

 

Elektriğe büyük zam işte o tarihte! Uzman isim resmen açıkladı: Faturalar uçacak!

İstanbul'dan sonra  İzmir  için de büyük deprem uyarısı geldi: 7.1 büyüklüğünde deprem olabilir!

Milli Emlak'tan Mayıs 2024 müjdesi! 10 bin TL'ye KDV'den muaf arsa satacak! 

 


Geri Dön