Ekonomi

Emekli dev promosyon ödemesi! 15 bin TL promosyon ödemesi açıklandı!

Emekli promosyon ödemesi son dönemin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Emeklilerin eline 15 bin TL ödemesi geçecek. İşte haberin detayları!Emeklilerin eline daha fazla promosyon geçebilir mi?

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin emekli promosyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Emeklilerin eline daha fazla promosyon geçebilir mi?

İşte haberin merak edilen detayları…

EMEKLİ PROMOSYONU 10-15 BİN TL!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin promosyon konusuna dair açıklamalarda bulundu. Şahin açıklamalarında bankaların son dönemde emeklilere verdiği promosyonlar hakkında değerlendirmelerde bulunarak, bakanlığın 12 milyon emekli ile bankaların karşısına çıkarsa emeklilerin eline 10 ila 15 bin liralık hatta daha fazla promosyon geçebileceği duyurdu.

BU ZAMANA KADAR YAPILAN EN BÜYÜK EMEKLİ PROMOSYONU

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin promosyon açıklamalarında “12 milyon emekli var. Bakanlık, 12 milyon emekliyle bankaların karşısına çıkarsa emeklilerin eline 10-15 bin TL belki daha fazla promosyon geçebilir” diye konuşurken Mahmut Şahin bu promosyonlardan faydalanmak için maaşını taşımak isteyen vatandaşların sıkıntılar yaşadığını dile getirdi.

Mahmut Şahin yaptığı açıklamada şu noktalara değindi; “Emekliler çok büyük bir kalabalık. Normalde promosyon olayını biz 2-3 yılda bir kurumlarda görüyor ve duyuyorduk. İşçiler ve memurlar adına kurumlar bankalarla pazarlık yapıp, promosyon alıyorlar.” Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, promosyon rekabeti konusunda da; Bu rekabet ortamında miktar giderek artabiliyor.” ifadelerini kullandı ve yüksek promosyonlar için ise de şunları söyledi;

“Emeklilerin bu konuda bazı hususlar da dikkatli olmalıdır. Promosyon bir pazarlıktır, serbest bir piyasa ortamıdır. Emekliler istedikleri bankadan alabilirler. Bundan dolayı bankalar emeklileri kendi bankalarına çekmek için yüksek promosyonlar veriyorlar.

32 BİN LİRALIK PROMOSYON GÖRÜŞMELERİ

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, yüksek promosyon miktarları konusunda bazı kurumlarda 30 ile 32 bin TL’ye çıkan promosyon görüşmelerinin olduğunu duyuyoruz. Bunun sebebi nedir peki? Sebebi 12 bin çalışanın olması. Burada 12 milyon emekli var. Bakanlık; 12 milyon emekli ile bankaların karşısına çıkarsa emeklilerin eline 10-15 bin TL belki daha fazla promosyon geçebilir”dedi.

Sağlık çalışanları dikkat! Bakandan sağlık çalışanlarına teşvik miktarı açıklaması!

Ağustos 2022 en yüksek veren emekli promosyonu bankalar listesi! İşte 9 bin TL promosyon veren banka!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman yapılacak? İşte son gelişmeler!