Kent Haberleri

Emekli maaş promosyonlarında son dakika şoku! Türkiye Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli promosyonları ile ilgili konuştu ve "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" dedi. Emeklilere, aylıkları karşılığında banka promosyonu verilmesi talebini ilk defa kendilerinin gündeme getirdiğine dikkat çekti

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, milyonlarca emekliyi ilgilendiren emekli promosyonları ile ilgili konuştu. Emeklilere, aylıkları karşılığında banka promosyonu verilmesi talebini ilk defa kendilerinin gündeme getirdiğine dikkat çekti. 

Emeklilerin de çalışanlar gibi banka promosyonu hakkından faydalanmaları için 10 sene boyunca yasal mücadele sürdürdüklerinin altını çien TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, bu mücadele sonucu 2015 yılında emeklilerin de banka promosyonu almaya başladığının altını çizdi.

1 dolar 10 günden bile az sürede işte bu kadar olacak! Analistlerden peş peşe açıklama geldi! Bu rakamı ilk siz öğrenin!

Acil paraya ihtiyacı olanlar dikkat! Faizsiz kredi için çifte müjde

Emeklilerin promosyonda bir talebi var! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti ve Akbank'a seslendiler

2022-2023 KYK bursları ne kadar? KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak?