Ekonomi

Emekli maaş farklarında son dakika! SSK ve memur emekli maaş farkları ne zaman yatacak? İşte Temmuz zammı ödeme tablosu!

Milyonlarca emekli ve memur maaş farlarının ne zaman yatacağını merak ediyor ve araştırıyor. Peki emekli maaş farkları ne zaman yatacak? SSK ve memur emekli maaş farkları ne zaman yatar? İşte emekli maaş farklarında son dakika...Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, memur ve emeklilere yapılacak zam oranı, 4 Temmuz 2022 tarihinde tarihinde açıklanan haziran ayı enflasyon rakamları ile netleşmiş oldu

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren memur emekli maaşları ödeme tarihleri için araştırmalar hız kazandı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, memur ve emeklilere yapılacak zam oranı, 4 Temmuz 2022 tarihinde tarihinde açıklanan haziran ayı enflasyon rakamları ile netleşmiş oldu. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Temmuz zammının netleşmesinden sonra gözler ödeme tarihlerine çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapılan son Kabine Toplantısı’ndan sonra konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Peki emekli maaş farkları ne zaman yatacak? SSK ve memur emekli maaş farkları ne zaman yatar? İşte emekli maaş farklarında son dakika...


 

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARINDA SON DURUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen Kabine Toplantısı’ndan sonra yaptığı açıklamada zamlı memur maaşlarının, yaşlı ve engelli aylıklarının bayramdan önce ödeneceğini açıklamıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada ayrıca memurların temmuz ayı bayram maaşlarının Kurban Bayramı öncesinde zamlı haliyle ödeneceğini ifade etmek istediğini belirterek, "Temmuz ayı memur maaşları 8 Temmuz'da zamlı halde ödenecek." demişti.

 

SSK EMEKLİ MAAŞLARI ÖDEME TARİHLERİ 2022

-Tahsis numarası son rakamı 0 olanlar ayın 26'sında,
-Tahsis numarası son rakamı 2 olanlar ayın 25'inde,
-Tahsis numarası son rakamı 4 olanlar ayın 24'ünde,
-Tahsis numarası son rakamı 6 olanlar ayın 23'ünde,
-Tahsis numarası son rakamı 8 olanlar ayın 22'sinde,
-Tahsis numarası son rakamı 1 olanlar ayın 21'sinde,
-Tahsis numarası son rakamı 3 olanlar ayın 20'sinde,
-Tahsis numarası son rakamı 5 olanlar ayın 19'unda,
-Tahsis numarası son rakamı 7 olanlar ayın 18'inde,
-Tahsis numarası son rakamı 9 olanlar ayın 17'sinde,

BAĞKUR EMEKLİSİ MAAŞ ÖDEME TARİHLERİ 2022

-Tahsis numarası son rakamı 2,0 olanlar ayın 28'inde.
-Tahsis numarası son rakamı 8,6,4 olanlar ayın 27'sinde,
-Tahsis numarası son rakamı 3,1 olanlar ayın 26'sında,
-Tahsis numarası son rakamı 9,7,5 olanlar ayın 25'inde,

 

Emekli zammı ile yeni maaş tablosu belli oldu! Zamlı maaşlar yattı mı? En düşük ve en yüksek SSK ve BAĞKUR emekli maaşı!

SSK-Bağ-Kur emekli ikramiyesi yattı mı? Sizin ikramiyeniz de işte bu tarihte yatacak! Bayram ikramiyesi ödeme günleri!

Bakan Bilgin'den emekli ve memur maaşı ödeme açıklaması! Twitter'dan duyurdu