Ekonomi

Emekli maaşı olan herkes alıyor! 24 ay vadeli 10 maaş tutarında avans müjdesi! İşte başvuru şartları...

1.500 TL ile 2.500 TL arasında değişen tutarlarda maaş alan emeklilere Ziraat Bankası'ndan büyük müjde geldi. Banka, 10 maaş faizsiz avans imkanı sunduğunu açıkladı.  Banka 1

Ziraat Bankası'ndan nakit sıkıntısı çeken emeklilere müjde geldi. Banka 1.500 TL ile 2.500 TL arasında değişen tutarlarda maaş alan vatandaşlara 10 maaş faizsiz avans imkanı sunduğunu açıkladı. 

Ziraat Bankası emekli olan vatandaşlar için fırsatlı nakit desteklerini sürdürüyor. Banka tarafından yapılan açıklama ile 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alan kişilere 10 maaş tutarında avans limitli kredi verileceği duyuruldu. 

Peki kredi şartları neler? Ziraat Bankası emekli kredisine nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar... 

Nakit sıkıntısı çeken emeklilere Ziraat Bankası tarafından 10 maaş faizsiz avans imkanı sunuluyor. Milyonlarca kişi bu avans ile nakit işlemlerini kolayca yapabilecek. 

Ziraat Bankası tarafından verilecek avanstan yararlanmak için bazı şartlr bulunuyor. Avans limitleri alınan maaşlara göre belirleniyor. Bu kapsamda 12 ay ve 24 ay vade seçeneği sunuluyor. Avans limitli kredi için 3 ay erteleme imkanı da sunuluyor.

 

EMEKLİ AVANS KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER? 

Kampanya Ziraat Bankası tarafından sadece emekli olan vatandaşlar için geçerli tutuldu. Başvurda bulunulmadan ödeme yapılmıyor. Bunun yanı sıra başvurusunu gerçekleştiren milyonlarca emekli, kredi notuna göre hizmetten yararlanabilecek.

10 maaş üzerinden avans limiti uygulamasından maaşlarını ziraat Bankası'ndan alan emekliler faydalanabiliyor. Emekli maaşını başka bankadan alan kişiler bu fırsattan yararlanamayacak. 

Emekliler için sunulan 10 maaş faizsiz avansa başvuru yapılması için gerekli belgelerin temin edilmesi gerekiyor. Tüm belgelerin temin edilmesinin ardından başvuru gerçekleştiriliyor. 

Başvurunun ardından T.C. Kimlik numarasıyla emekliye işlem yapılıyor. Yapılacak olan değerlendirmenin sonucunda sonuçlar vatandaşlara bildiriliyor ve banka siciline işleniyor. 

NASIL BAŞVURU YAPILIR? 

Haber24'ün aktardığına göre; 10 maaşa kadar nakit avans limiti almak isteyen emeklilerin, T.C. kimlik kartı ile şubeden başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurunuz onaylandıktan sonra kredinizi kullanabilirsiniz.

Başvurular yalnızca şubelerden değil, internet ve mobil üzerinden de yapılabiliyor. 

Erken emekli olmak isteyenler dikkat! Başvurana erken emeklilik hakkı! O formül açıklandı! İşte erken emeklilik şartları

Dolar kazanmak hiç bu kadar kolay olmadı! Sokağa çıkıp şifreyi çözen 100 doları alıyor!

Altın fiyatları atakta! Yastık altında altını olanlar dikkat! Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 8 Mayıs altın fiyatları