Ekonomi

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören inanamadı!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, bilhassa ayın sonunu getiremeyen emekli vatandaşlar için özel olarak bir tüketici kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte detaylar...  İhtiyaçlarına yetişemeyen emekliler için bankalardan farklı kampanya atakları geldi

Genellikle tek geçim kaynağı aldığı emekli maaşı olan vatandaşlar için müjde geldi. İhtiyaçlarına yetişemeyen emekliler için bankalardan farklı kampanya atakları geldi. Devlet bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank da emekliler için kredi kampanyası başlatan bankalar arasında yer alıyor. Üç banka söz konusu dönemde sadece o grupta yer alan vatandaşlara özel olarak geliştirilen tüketici kredisi kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Peki emekliler için başlatılan kredi kampanyasından nasıl yararlanılır? İşte detaylar...

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Takvim'de yer alan habere göre, kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası, yeni dönemde ilerleyen olumsuz ekonomik şartlara rağmen nakit desteğine gereksinim duyan emekli vatandaşlar için  "Mutlu Emekli Kredisi" başlığı altında yeni bir kredi hizmeti geliştirdiğini duyurdu. Halk Bankası resmi internet sitesi aracılığı ile alakalı yeni kampanyasının ayrıntılarını da açıkladı.

Halk Bankası'nın başlatmış olduğu emekli tüketici kredisi kampanyasının üst limiti 100 bin lira şeklinde duyuruldu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, banka alakalı hizmetinin azami vade miktarını 36 ay şeklinde açıklanırken, ortalama faiz oranını yüzde 1,55 ve 1,69 şeklinde duyurdu.

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyasının Örnek Hesaplama 2022

Yapılan son dakika açıklamasına göre, Halk Bankası emekli müşterileri için özel olarak geliştirdiği 100 bin lira limitli tüketici kredisi kampanyasının misal hesaplama tablosunu açıkladı. Söz konusu tabloya göre bankanın kampanyasından 550 liralık kredi tahsis ücreti, yüzde 1,69 faiz seviyesi ve 36 ay vade karşılığında 100 bin liralık nakit desteği alabilmek isteyen kişilerin ödemeleri gereken aylık taksit tutarı, 5 bin 354 lira şeklinde belirtildi.

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi için nasıl başvurulur?

Halk Bankası'nın emekli müşterileri için özel olarak geliştirdiği  tüketici kredisi kampanyasından faydalanarak gündelik nakit gereksinimlerini karşılamak isteyen vatandaşların, banka şubelerine bizzat müracaat etmeleri gerekiyor. Ayrıca bankanın mobil programı ve internet bankacılığı kanalı ile de emekli tüketici kredisi kampanyasına müracaat yapmak da mümkün.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvuruları

Maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan emekliler başlatılan "Emeklinin Artısı Kredi Paketi" ile konut ve nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullar ile karşılıyor ayrıca Dijital Kredi ürünü ile şubeye gitmeden de kredi kullanabiliyor.

Vakıfbank İhtiyaç kredisi 

Vakıfbank,  36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için kredi kampanyası başlattı. Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e kısa mesaj gönderebilirsiniz.
 

Emekliler dikkat! Bankalar para dağıtıyor! Bu rekor promosyonu gören gözlerine inanamıyor! Hemen 7.500 TL alabilirsiniz

EYT'de 3 yeni formül! Milyonlarca kişi hemen emekli olabilecek!

Milyonlarca emekliye 2. maaş müjdesi! Siz de bunu yapıp, parayı hemen cebinize koyabilirsiniz! İşte son dakika detayları