Ekonomi

Emekliler dikkat! Başvuranın hemen hesabına 9.000 TL yatıyor!

Nakit desteği almak isteyen emekliler bankaların son kampanyalarını merak ediyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre emeklilere 9.000 TL ödeme müjdesi geldi. İşte detaylar...  Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre emeklilere 9

Nakit desteği almak isteyen emekliler bankaların son kampanyalarını merak ediyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre emeklilere 9.000 TL ödeme müjdesi geldi. 

Peki emekli vatandaşlar 9.000 TL nakit paralarını nasıl alabilir? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Emekli vatandaşların 9000 liralık ödemelerini alabilmeleri için Yapı Kredi Bankası ve Denizbank üzerinden başvurmaları gerekiyor. 

Milyonlarca emekliyi ilgilen detaylara göre, emekli maaş hesapları üzerinden alınacak nakit kampanyasında, başvurularını yapacak olanlar 36 ay vadeyle 9.000 TL ödeme alabiliyor. 

Haber24'te yer alan habere göre, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası söz konusu kredi için SMS ile de başvuru imkanı sağlıyor. Emekli kredisi adı altında verilen bu kredilerde, başvurularını yapmak isteyenler ilk taksit ödemelerinde 90 günlük bir erteleme yaparak rahat bir nefes de alabiliyor.

Denizbank 9.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? Yapı Kredi 9.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

Denizbank 9.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Denizbank üzerinden 9.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazıp 3280'e mesaj gönderebilirsiniz.

Eğer DenizBank şubesine giderek başvuru yapmak isterseniz, kimliğinizle beraber kredi kullanmak istediğinizi söyleyip başvuru yapabilirsiniz.

Yapı Kredi 9.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Yapı Kredi 9.000 TL ihtiyaç kredisine kısa mesaj ile başvuru yapabilirsiniz. Söz konusu kredi için TC kimlik numaranızı ve aylık gelirinizi  4411'e mesaj atabilirsiniz.

Eğer bankaya giderek başvuru yapmak isterseniz de size en yakın Yapı Kredi şubesine giderek ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilir ve kredinizi kullanabilirsiniz.

Emekli ve memura son dakika yeni maaş rehberi! Emekli ve memurlar enflasyon farkı, ek zam ve Temmuz zammına hemen bakın!

Emekli olursam ne kadar maaş alırım? Emekli maaşı hesaplama robotu 2022! Bugün emekli olursam maaşım kaç lira olur?

Emekliye 4.000, asgari ücretliye 5.500 lira maaş mı geliyor?