Ekonomi

Emekli maaşı olanlara 7 bin 500 TL promosyon! Bankaların yönetim katı ipi kopardı geliyor

Bankalar arasında emekli maaşı konusundaki kıyasıya rekabet ilginç bir hal aldı. Her gün yeni bir banka emekli promosyonu açıklıyor. Bu bankalar arasında 7 bin 500 TL toplam promosyon ile en yüksek rakamlardan biri veren banka da Akbank. Durum böyle olunca vatandaşlar da bir şekilde gelirlerini artırmanın yollarını arıyor

Türkiye'de enflasyon sarmalına girilmesiyle birlikte gıda fiyatları neredeyse uçtu. Durum böyle olunca vatandaşlar da bir şekilde gelirlerini artırmanın yollarını arıyor. Bankalar ise bu durumdan yararlanmak için ellerinden geleni yapıyor. TEB'in 6 bin TL'lik promosyonunun ardından bu sefer de Akbank tarafından emekli maaşını getirenlere verilen promosyon gündem oldu. 
 

TAŞIMAK İSTEYENLERİN BİLDİRİM YAPMASI GEREKİYOR

NTV’nin haberine göre maaşını herhangi bir bankaya taşımak isteyen emeklilerin hem maaşını taşıdığı bankaya hem de halihazırda maaşını aldığı bankaya bildirim yapması gerekiyor. Bildirimler için şubeye gitmeye gerek bulunmuyor ve isteyenler E-Devlet üzerinden de bildirimde bulunabiliyor. Daha avantajlı promosyon ödemeleri için 3 yıllık taahhüt süresinin bitmesi de gerekmiyor. İsteyenler taahhüt süresi bitmeden önce, aradaki farkı geri ödemek kaydıyla farklı bankaya geçiş yapabiliyor.
 

TOPLAMDA 7 BİN 500 TL ÖDEME YAPACAKLAR

Bu noktada bankalar arasında başlayan promosyon rekabetinde Akbank ön plana çıkanlar arasında yer alıyor. Akbank, 7.000 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi yaparken, ek ödemeler ve kampanyalarla 7.500 TL’ye kadar nakit promosyon veriyor. Akbank, maaş aralığı 2.500 TL ve üzerinde olanlara 750 TL SGK promosyonu ve 6.250 TL de ek promosyon olmak üzere toplamda 7.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Ek 500 TL ise ilgili kampanyalarda chip para hediyesi olarak sunuluyor.
 

Akbank’ın yanı sıra Yapı Kredi’de de promosyon ödemeleri 7.500 TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu noktada maaş aralığı 2.500 TL ve üzerinde olanlara Yapı Kredi 7.250 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor ve ek kampanya ve ödemelerle birlikte bu ödemeler 7.500 TL’yi aşabiliyor. 

Kimse artık Dyson’sız kalmayacak! İşte Dyson kablosuz süpürgelerin 7 Ağustos 2022 fiyat listesi

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

TOKİ 150 bin konut projesi için tarihler belli oldu! 81 il için başvurular başlıyor! Ucuz konut arayanlar hemen bakın!