Ekonomi

Emekli maaşı olanlara dev promosyon! Ne 2 bin TL ne 4 bin TL...

Bankalar arasında emekli maaşı yarışı devam ediyor. Son olarak TEB, emeklilere yönelik promosyonların detaylarını açıkladı. Durum böyle olunca bankalar da hem emeklileri kendi bünyelerine çekmek hem de bankalarının adını duyurmak için yarışa girdi

Türkiye'de enflasyonun artmasının ardından mevcut krizin altında ezilen gruplardan biri de emekli vatandaşlar oldu. Durum böyle olunca bankalar da hem emeklileri kendi bünyelerine çekmek hem de bankalarının adını duyurmak için yarışa girdi. Emeklilere yönelik yeni promosyon detaylarını açıklayan son banka Türkiye Ekonomi Bankası oldu. 

 

TEB tarafından emeklilerin tamamını ilgilendiren çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda yeni kampanyanın başladığı belirtilerek emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 5.500 TL verileceği belirtildi. Bununla beraber emekli maaşını TEB’e taşıyan her bir yakın için 250 TL ve toplamda 500 TL verileceği ifade edildi. Bu noktada emekliler 6.000 TL alabilecek.

TOPLAM TUTAR 6 BİN TL'YE KADAR ULAŞIYOR

TEB tarafından yapılan duyuruda “Emeklilerimize 5.500 TL’ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 5.500 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.” ifadelerine yer verildi.

KİMLER BU KAMPANYADA YARARLANABİLECEK?

Kampanya 01.07.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsadığı belirtilen duyurunun devamında emekli maaş müşterilerinin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerektiği ifade edildi.