12 / 05 / 2024

Emekli maaşınızı yükseltebilirsiniz! Bu detaya dikkat! Milyonların yüzü gülecek!

Emekli maaşınızı yükseltebilirsiniz! Bu detaya dikkat! Milyonların yüzü gülecek!

SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri 1261 gün ayrıntısıyla emekli maaşlarını artırma haklarına sahip oldukları belirtildi. Aldığı emekli maaşının fazla olmasını isteyen kişilerin son 1261 günü gözden kaçırmaması gerekli. Peki 1262 gün ayrıntısı nedir? İşte emeklilerin yüzünü güldüren haberin de



HİZMET BİRLEŞTİRMESİ YAPABİLİRSİNİZ

Prim sayılarını doldurmak amacıyla birden fazla kurumda çalışanlara da hizmet birleştirmesi imkanı sunuluyor. Emekli olunmadan önce SGK'ya başvuruda bulunarak hizmet birleştirmesi gerçekleştirilebiliyor. Başvurunun yazılı şekilde gerçekleştirilmesi gerekli. Hizmet birleştirme isteği e-Devletaracılığıyla gerçekleştirilebiliyor. Hizmet sürelerinin birleştirilemeli, araştırmalar sonucunda SGK ile görüşülerek yapılır. Kamu çalışanları için de memur şeklinde atanmadan önceki çalışmalarının hizmet birleştirmeye eklenebildiği belirtildi. 

Emekli maaşınızı yükseltebilirsiniz! Bu detaya dikkat! Milyonların yüzü gülecek!

Kamugündemi'nde yer alan habere göre; emekli olunmasına en az 6 ay kala hizmet birleştirilmesi için başvuruda bulunulması gerekiyor. Emekli olan ve emekli maaşı alan vatandaşlar ise hizmet birleştirmesinden fayadalanamıyorlar. Vatandaşlar için hizmet birleştirme zorunlu tutulmuyor, emekli olacak kişiler kendileri istemeleri durumunda hizmet birleştirmesine başvurabiliyor.

Mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Milyonlarca çiftçi bekliyor!

Araç sahiplerine kötü haber! Benzin ve motorine bir zam daha geliyor…

Altında beklenen gün geldi mi? İvme yükseldi: Gram altın 900 liraya...

Sıvı yağda indirim yolda!

Akaryakıtta indirim için yeni formül önerisi! 

Erken emeklilik için yaş koşulu yok! 10 yıl çalışıp, 1800 gün prim ile emeklilik imkanı! İşte ayrıntılar...

Benzin fiyatları zirve yaptı! İşte yeni fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön