Ekonomi

Emekli maaşlarında 1 Mayıs sürprizi: En düşük emekli maaşı artacak! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin milyonlarca emeklinin beklediği müjdeyi verdi. İşte Bakan Vedat Bilgin'in emekli maaşları ile ilgili o açıklaması...  

Çalışma ve Sosyal ve Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, son zamanlarda sık sık gündeme gelen emekli maaşları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.  

Peki Bakan Vedat Bilgin milyonlarca emekliyi ilgilendiren maaşlarla ilgili neler dedi? Emekli maaşları artacak mı? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Hürriyet gazetesinin aktardığına göre, Çalışma ve Sosyal ve Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin son zamanlarda sık sık gündeme gelen emekli maaşlarıyla ilgili olarak, 'Temmuz ayında bir sürprizimiz olacak, en düşük emekli maaşı artacak. Detayları 1 Mayıs'ta açıklayacağım" şeklinde konuştu.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen emekli maaşları ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, geçtiğimiz ocak ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşını 1500 liradan 2500 liraya çıkardıklarını duyurmuştu. Yani en düşük maaşı alan emekliler böylelikle yüzde 66 oranında zam almış oldu.

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Çiftçiye 1,1 milyar TL daha hibe desteği verilecek! Hibe desteği ne zaman yatacak?

Başvuran erken emekli oluyor! İşte milyonlarca kişinin bilmediği o emeklilik formülü!

Yastık altında 22 bin liranız varsa ev sahibi olabilirsiniz! Ucuz konut için başvurular başladı!