30 / 04 / 2024

Emekli olmak isteyenlere Garanti Bankası'ndan flaş açıklama. Bakmadan atlamayın

Emekli olmak isteyenlere Garanti Bankası'ndan flaş açıklama. Bakmadan atlamayın

Emekli olmak isteyen vatandaşlara yönelik Garanti Bankası'ndan flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından bireysel emeklilik kampanyası hakkında detaylara yer verildi.



Emekli olmak isteyen vatandaşlara yönelik açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Garanti Bankası tarafından son olarak bireysel emeklilik hakkında açıklama gerçekleştirildi. 

Bankanın bireysel emeklilik siteminde ciddi detaylar var. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada, "Garanti BBVA Mobil veya İnternet’ten ayda 1.000 TL’ye BES yaptırarak birikiminize ek 1.000 TL kazanabilir ya da dilerseniz ayda 100 TL’ye BES yaptırabilirsiniz" ifadelerini kullandı. 

TARİH DE VERİLDİ

Garanti Bankası tarafından Bireysel Emeklilik Kampanyasına ilişkin tarih de verildi.Şöyle bir açıklama yapıldı: 

1 Eylül - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’den veya İnternet’ten aylık en az 1.000 TL ödemeli DijiBES & Çocuklara DijiBES planı başlatan müşterilerimiz, sözleşmelerine 1.000 TL ek fayda almaya hak kazanacaktır.

Herhangi bir sebepten dolayı 1.000 TL ve üzeri ödemeli DijiBES veya Çocuklara DijiBES yaptırma işlemi yarıda kalan müşterilerimiz Garanti BBVA Emeklilik İletişim Merkezi üzerinden E-Meklilik planına katılarak bireysel emekliliğini başlatabilir, kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyaya katılım, bireysel emeklilik sözleşmesi bazlı gerçekleşecektir.

Kampanyadan yararlanmak için bireysel emeklilik sözleşmesinin yürürlükte ve düzenli ödeme statüsünde olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında verilecek 1.000 TL ek fayda için devlet katkısı hesaplanmamaktadır.

Kampanya şartlarında Çocuklara DijiBES & DijiBES veya E-MEKLİLİK planı ile düzenlenen ve minimum aylık katkı payı tutarı 1.000 TL olan sözleşmelerde ilk 6 ay boyunca her ay düzenli ödeme geçekleştirilmesi durumunda, altıncı ayı takip eden ayın sonuna kadar 500 TL ek fayda ödemesi ilgili sözleşmeye ek katkı payı olarak yatırılacaktır.

İkinci altı ay boyunca da minimum katkı payı tutarı (1.000 TL) ile aylık düzenli ödemenin gerçekleştirilmesi durumunda yine altıncı ayı takip eden ayın sonuna kadar 500 TL ek fayda ödemesi, ilgili sözleşmeye ek katkı payı olarak yatırılacaktır.

Kampanya tüm şartlarının sağlanması durumunda toplam 1.000 TL ek fayda ödemesi sözleşmesine ek yapılacaktır.

Ek Fayda ödemesini takip etmek isteyen müşterilerimiz Garanti BBVA Emeklilik uygulamasından Bilgileriniz - Yatırım Bilgileriniz - Ödeme bilgileriniz ekranlarından veya Emeklilik Sözleşmesi – Ödeme Bilgileri ekranlarından görüntüleyebilir.

Kampanyada ek fayda ödemelerine ilişkin süre Garanti BBVA Emeklilik tarafından değiştirilebilir.

Kampanya süresi boyunca plan değişikliği yapan müşterilerimiz kampanyadan faydalanamamaktadır.

BAŞKA DETAYLAR DA VAR

1 Temmuz - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil veya İnternet’ten kampanyaya özel aylık en az 100 TL ödemeli DijiBES & Çocuklara DijiBES planı başlatılabilir.

Herhangi bir sebepten dolayı 100 TL ve üzeri ödemeli DijiBES veya Çocuklara DijiBES yaptırma işlemi yarıda kalan müşterilerimiz Garanti BBVA Emeklilik İletişim Merkezi üzerinden E-Meklilik planına katılarak bireysel emekliliğini başlatabilir, kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyaya katılım, bireysel emeklilik sözleşmesi bazlı gerçekleşecektir.

Kampanya tarihleri Garanti BBVA Emeklilik tarafından değiştirilebilir.

 


Geri Dön