27 / 04 / 2024

Garanti Bankası'ndan bomba yüzde 20 kampanyası... Garanti Bankası'ndan flaş açıklama geldi

Garanti Bankası'ndan bomba yüzde 20 kampanyası... Garanti Bankası'ndan flaş açıklama geldi

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik flaş bir açıklama yapıldı. Garanti Bankası doğalgaz faturasında yüzde 20 oranında kampanya imzalama kararı aldı. İşte detaylar...



Bankalar tarafından müşterilerine yönelik farklı farklı kampanyalar düzenleniyor. Garanti Bankası'ndan da müşterilerin son dönemde her ay evlerine gelen faturayı detaylıca olarak inceledikleri doğal gaz hizmetiyle ilgili önemli bir kampanya geldi. İşte o kampanyanın detayları haberimizde... 

  • Kampanyaya katılım için ana koşullar; Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlamak ve 15 Mayıs 2023 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil’den vadesiz hesaptan veya kredi kartlarından biriyle doğalgaz fatura ödemesi yapmış olmak.
  • Temassız müşteri olma teknolojisiyle kampanya sürecinde müşteri olmuş kişiler, Garanti BBVA Mobil’den manuel ya da otomatik fatura ödeme yöntemi fark etmeksizin doğalgaz faturası ödemesi yaptığı takdirde, ilk fatura tutarının %20’si vadesiz TL hesabına ya da Garanti BBVA kredi kartına ödül olarak geri yatırılacaktır. 
  • Ödül geri yüklemesi, müşteri olduktan sonra 15 Mayıs 2023’e kadar ödeyeceği sadece ilk ve tek doğalgaz faturası için geçerlidir.

Geri Dön