09 / 05 / 2024

Garanti Bankası'ndan bomba yüzde 20 kampanyası... Garanti Bankası'ndan flaş açıklama geldi

Garanti Bankası'ndan bomba yüzde 20 kampanyası... Garanti Bankası'ndan flaş açıklama geldi

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik flaş bir açıklama yapıldı. Garanti Bankası doğalgaz faturasında yüzde 20 oranında kampanya imzalama kararı aldı. İşte detaylar...



  • Fatura ödemesi hesaptan yapıldıysa ödül yüklemesi Vadesiz TL mevduat hesabına yapılacak, Garanti BBVA kredi kartından yapıldıysa Garanti BBVA kredi kartı ekstresine yansıtılacaktır. Ödül yükleme işleminden müşterimiz maksimum 300 TL kazanabilecektir.
  • Hesaptan yapılan doğalgaz fatura ödemesi için ödül geri ödemeleri müşterinin aktif Vadesiz TL Mevduat hesabına iki ay boyunca, her ayın üçüncü haftası içinde yapılacaktır. Ödeme yapılabilmesi için müşterinin aktif Vadesiz TL Mevduat hesabı olması gerekmektedir.  Kredi kartından yapılan doğalgaz fatura ödemesinden kazanılan tutar ise fatura ödemesini takiben kesilecek ilk ya da ikinci ekstresine yansıtılacaktır. Geri ödeme için müşterinin aktif bir kredi kartının olması gerekmektedir.
  • Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kişiler ödüle hak kazanamaz.
  • Kampanya dönemi içerisinde, mevcutta bulunan diğer Garanti BBVA Mobil üzerinden temassız müşteri olma kampanyalarından faydalanılabilir.

Geri Dön