06 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan flaş açıklama geldi! Müşterisi olanlar kesin tıklasın

Ziraat Bankası'ndan flaş açıklama geldi! Müşterisi olanlar kesin tıklasın

Ziraat Bankası'ndan önemli bir kampanyaya ilişkin açıklama geldi. Gelin açıklamaya birlikte göz atalım...



Kamu bankaları tarafından vatandaşları gönlünü hoş tutacak kampanyalar yapılmaya devam ediliyor. Bu kampanyaların sonuncusunu Ziraat Bankası gerçekleştirdi. 

Ziraat Bankası müşterilerine duyuruldu. Banka, müşterileri için harekete geçerek, kampanyasının detaylarını ve koşullarını paylaştı ve Ziraat Bankası’nın kampanyasına katılanların 150 TL kazanacakları ifade edildi. Ziraat Bankası tarafından 31 Ekim tarihine kadar devam eden kampanyasına katılan müşterilerine 150 TL Bankkart lira verileceği bildirildi ve Bankkart Genç ile Bankkart anlaşmalı market, kafe-restoran, kitap ve kırtasiye üye işyerlerinde Bankkart POS’undan yapılacak her 500 TL’ye ulaşan alışverişlere 50 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira verileceği aktarıldı. Bunun yanı sıra söz konusu kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceği vurgulandı.

Kampanya 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli olup, kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından veya bankkart.com.tr’den katılım sağlanabileceği bildirildi ve açıklamada kampanyanın Bankkart Genç kart sahibi müşterilerimiz için geçerli olduğu vurgulandı.

 


Geri Dön