Ekonomi

Emekli promosyon ödemelerinde resmen yıkım! Garanti, Ziraat, İş Bankası, Vakıf! Acil bakın

Emekli promosyon ödemeleriyle ilgili vatandaşları adeta yıkan bir haber geldi. Hem de tüm bankalar dahil. İşte o haberin detayları... Bu durum emekli vatandaşları sevindirdi ancak promosyonlarla ilgili tartışmalar da patlak verdi

Emeklilere verilen promosyon miktarları 9 bin TL seviyelerine çıktı. Bu durum emekli vatandaşları sevindirdi ancak promosyonlarla ilgili tartışmalar da patlak verdi. Bankalar hem rakamların kendilerini kurtarmadığını hem de promosyonlar yüzünden şubelerde aşırı yoğunluk oluştuğunu dile getirmeye başladı. Bu da emekli promosyonlarıyla ilgili kara haberin verilmesine neden oldu. 
 

Ülkemizde yaşayan milyonlarca emeklilere duyuruldu. Bu sefer kötü haber geldi. Emekliler için bir süredir devam eden yüksek promosyonlu ödemeler sına eriyor. Konuya ilişkin açıklama yapan bir bankanın üst düzey yetkilisi bankalara bu durumun ekonomik olarak da değil de fiziksel açıdan zarar verdiğini belirtti. Birçok banka şubesi yoğunluktan işlem yapamaz hale geldi.

Bankaların promosyon yarışı artık bitmek üzere. Emeklilere verilen maaş promosyonlarının bankaları neredeyse iş yapamaz hale getirdiği belirtildi.
 

"BU RAKAM BİZİM KURTARMIYOR"

Bazı bankaların promosyon yarışına resmen katılmadığını vurgulayan yönetici, “Bazı bankalar sadece karlı müşterilerine verdi ve bünyesinde bulunan emeklileri korudu. Karlı olmayan emekli müşterilerin ise transferine izin verdi. Bazı bankalar maaş promosyonunu 5 bin lirada bıraktı. Aslında 5 bin lira da bankaları kurtaran bir rakam değil” ifadelerini kullandı.
 

"AŞIRI BİR YOĞUNLUK OLUŞUYOR"

Bankaların bir kısmının kampanyayı ay sonu bazılarının da eylül ayında bitireceğini ifade eden yönetici şunları söyledi:

“Bankalar transfer ettiği emeklilerden 7 bin 500 lira gibi bir promosyon ile zarar ediyor. Bu rakamı çıkartmaları mümkün değil. Ayrıca şubelerde yaşanan yoğunluk bankaların normal iş akışını olumsuz etkilemeye başladı. Bu nedenle bunu açıkça ilan etmeseler bile bazı bankalar bu yarıştan çekilecek” 

Yuki elektrikli, 3 tekerlekli Greta Mini'nin fiyatı ne kadar? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Uçak bilet fiyatları yükselirken, satışlar azaldı! Havayolu şirketleri iç hatlara sefer yapmak istemiyor!

Emlak Konut GYO'nun Allsancak'taki toplam geliri 996.6 milyon TL'ye çıktı!