Ekonomi

Emekli promosyon yarışı kızışırken, şimdi de işçi promosyonu çıktı! 35 bin TL veriyorlar

Emekli vatandaşlara yönelik promosyon yarışı devam ederken, şimdi de işçilere yönelik promosyon yarışı başladı. Bir şirket işçilerine 35 bin TL gibi rekor bir promosyon ödeyeceğini duyurdu. İşte detaylar... Emekli vatandaşlar geçtiğimiz aylardan bu yana promosyonlarını almaya devam ederken, şimdi işçi kesimine yönelik güzel bir haber geldi

Türkiye'de geçim şartlarının zorlaşmasının ardından başta emekliler olmak üzere dar gelirlilere yönelik promosyon yarışı başladı. Emekli vatandaşlar geçtiğimiz aylardan bu yana promosyonlarını almaya devam ederken, şimdi işçi kesimine yönelik güzel bir haber geldi. 
 

KAMU BANKALARI HAYLİ DÜŞÜK VERİYOR

Emekliler çoğunlukla maaşlarını üç kamu bankasından alırken Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank bu bankalar arasında bulunuyor. Bu bankalar da emekliye promosyon konusunda en düşük rakamı veren bankalar olurken bununla ilgili eleştiri ve tepkiler de geldi. Özel bankalar arasında promosyon yarışı ise hızlandı. Yapı Kredi, 7500 liralık emekli ikramiyesi veriyor ve bununla ilgili yeni bir karar aldı.
 

İŞÇİLERE 35 BİN TL PROMOSYON VERECEKLER

Bankaların emekli maaş promosyon çılgınlığı sürerken, şimdi de şirket maaş promosyon yarışı başladığı paylaşılırken bankanın kendi şubelerinde sigorta ürünlerini sattığı Allianz’ın çalışanlarına 30 eylül itibariyle 35 bin lira promosyon ödemesi yapacağı ifade edildi.
 

ÇALIŞANLARA E- POSTA GÖNDERİLDİ

Konu ile ilgili olarak Allianz’dan çalışanlarına bir e-posta gönderildi. Bu e-postada şu ifadelere yer verildi: “Allianz Türkiye olarak içinde bulunduğumuz zor koşullarla mücadelede elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Hepimizin maaş hesabının bulunduğu banka ile 3 yıllık promosyon anlaşmasını başarılı bir şekilde sonuçlandırarak önemli bir tutar elde ettik.

DETAYLARI VAR

3 yıllık dönem için elde edilen bu tutar hepimizin 30 eylül tarihinde eşit olarak dağıtılacaktır. Tek seferde toplu ve maaşına ek olarak yatırılacak olan tutar net 35 bin liradır”

10 soruda Amerika'da şirket kurmak!

TOKİ Afyonkarahisar Başmakçı’da 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! 

Borsa yatırımı hala cazip mi? Yatırımcı ne yapmalı?